Büyük Skandal! Suriyeli Mülteci Kadın Hastaneye Alınmadı Kapıda Doğum Yaptı!

TAKİP ET

Olay Lübnan'da meydana geldi. Doğum yapmak üzere olan Suriyeli mülteci kadın parası olmadığı için hastaneye alınmadı. Hastaneye alınmayan kadının kapıda doğum yaptığı öğrenildi. Yaşanan skandal olayı Suriyeli gazeteci Musa el-Ömer Twitter hesabından paylaştı.

Olay Lübnan’da meydana geldi. Doğum yapmak üzere olan Suriyeli mülteci kadın parası olmadığı için hastaneye alınmadı. Hastaneye alınmayan kadının kapıda doğum yaptığı öğrenildi. Yaşanan skandal olayı Suriyeli gazeteci Musa el-Ömer Twitter hesabından paylaştı. 

Suriyeli mülteci dramı tüm dünyada devam ediyor. Lübnan’da yaşanan ve insanlıktan utandıran olay bir kez daha Suriyelilerin yaşadığı çileyi ortaya koydu. Hamile bir Suriyeli kadın doğum sancılarının başlamasıyla hemen en yakın hastaneye kaldırıldı. Fakat kadının parası yoktu ve bu yüzden hastaneye alınmadı. Çaresiz kalan kadın hastaneye alınmayınca hastanenin kapısında doğum yapmak zorunda kaldı. 

FOTOĞRAFLARI GÖRENLER ŞOK OLDU

Çaresiz kadının hastane kapısı önünde doğum yaptığı fotoğraflar Suriyeli gazeteci Musa el-Ömer tarafından çekilerek Twitter hesabından paylaştı. Fotoğrafları gören herkes şok oldu. Dünya genelinde büyük bir şok etkisi yaratan fotoğraflar Suriyeli mültecilerin çektikleri büyük zorlukları gözler önüne serdi. Yayınlanan fotoğraflarda doğum yapan çaresiz kadına bir hemşirenin ve orada bulunan bazı vatandaşların yardım ettiği görülüyor. Kadının doğum yapmasının ardından kadınında bebeğinde sağlık durumunun belirsiz olduğu öğrenildi. 

 

suriyeli kadın suriyeli kadın hastaneye alınmadı suriyeli kadın kapı önünde doğum yaptı suriye lübnan hastaneye alınmayan suriyeli kadın