Büyük Ödülle Aranan Terörist Teslim Oldu!

TAKİP ET

DAEŞ terör örgütü üyesi olan ve başına bir milyon 500 bin liralık para ödülü konan Ayşenur İnci isimli kadın teröristin Şırnak'ta teslim olduğu öğrenildi.

Bir süredir büyük ödülle aranan DAEŞ'li terör örgütü üyesi Ayşenur İnci isimli teröristin kendi isteği ile güvenlik güçlerine teslim olduğu öğrenildi. Başına teröristin 1.5 milyon liralık bir para ödülünün konulduğu açıklanmıştı. Mavi arama listesi içerisinde Şırnak'ta teslim olduğu bilgisi paylaşılırken konu hakkında hala soruşturmanın devam ettiği söylendi. Teslim olduğu söylenen teröristin bu süreç içerisinde yaşadıklarını ve bundan sonra yapılması planlanan tüm eylemleri itiraf etmesi bekleniyor. 

Şırnak Valiliği tarafından bugün akşam saatlerinde güvenlik güçlerini de yakından ilgilendiren bir açıklama gerçekleştirildi. Aranılan tehlikeli teröristler listesinde başına büyük ödül konulan, pek çok terör saldırısında yer almış ve tehlikeli olan Ayşenur İnci isimli kadın teröristin teslim olduğu bilgisini paylaştı.

KADIN TERÖRİST KENDİSİ TESLİM OLDU

Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamada olayın detayları paylaşıldı. Kadın teröristin uzun zaman önce Suriye üzerinden DAEŞ terör örgütüne katıldığı öğrenilmişti. Şimdiye kadar gerçekleştirilen pek çok terör saldırısının planlanmasında ve gerçekleştirilmesinde isminin geçmesinden dolayı hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkarıldı. 

Mavi listede ismi bulunan ve başına 1 milyon 500 bin lira para ödülü konan kadın teröristin bugün öğlen saatlerinde Şırnak ilinde bulunan Habur Kara Hudut Kapısına gelerek kendi isteği ile teslim olduğu açıklandı. Teröristin sorgu işlemleri devam ederken DAEŞ terör örgütü hakkında önemli bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

DAEŞ terör örgütü terörist büyük ödül