Büyücü Kesira F Serisi Dolarla Yakalandı

TAKİP ET

Ülke çapında aranan ve kendisini 'Büyücü Kesira' olarak isimlendirilen dolandırıcının polis tarafından yakalandığı ve üzerinden F serisi doların çıktığı öğrenildi.

Ülke çapında aranan ve kendisini 'Büyücü Kesira' olarak isimlendirilen dolandırıcının polis tarafından yakalandığı ve üzerinden F serisi doların çıktığı öğrenildi. 

Kendisini büyücü Kesira olarak isimlendirilen ve pek çok kişiyi dolandırdığı öğrenildi. Sonay İncekera uzun süredir polis tarafından aranıyordu. Gelen ihbarlar çerçevesinde ülkenin 17 ilinde aramasının olduğu öğrenilmişti. Kendisini zaman zaman kişilere Süleyman Hoca ya da Feyzullah Hoca olarak tanıttığı öğrenildi. 

Yapılan şikayetlere bakıldığı zaman aşk büyüsü adı altında pek çok kadından mesaj aldığı ve para karşılığında büyü yaptığını iddia ettiği öğrenildi. Mesajlarında inceleme altına alındığı öğrenildi. Yapılan bir operasyon sonrasında Bursa'da yakayı ele verdiği öğrenildi. 

F SERİSİ DOLAR BULUNDU

Bursa emniyet güçleri tarafından bir süredir aranılan dolandırıcının Bursa'da olduğu yönünde ihbarlar almaya başladı. Harekete geçen emniyet güçleri ihbarları değerlendirerek şahsı takibe aldılar. Bir süre boyunca takip edildiği öğrenildi. Ardından kaldığı ev öğrenildi. Eve düzenlenen bir operasyon sonrasında dolandırıcı Sonay İncekara gözaltına alındı. Evde yapılan aramalar sonrasında 15 adet telefon, 30 adet simkart, bilgisayar, tabanca, fişek, sahte kimlikler ve 150 bin liralık nakit para ele geçirildi. Bunun ardından aynı evde kaldığı tespit edilen 5 kişinin de gözaltına alındığı öğrenildi. İfadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi. Üzerinden F serisi dolar çıkması büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

büyücü kesira f serisi dolar