Bursaspor'a FIFA'dan Müjdeli Haber! Hiçbir Ceza Almayacak

TAKİP ET

Eski file bekçisi Sebastian Frey'in alacaklarını ödeyen Bursaspor'a FIFA'dan müjdeli haber geldi. Bursaspor, puan silme ve transfer yasağı cezası almayacak.

Eski file bekçisi Sebastian Frey’in alacaklarını ödeyen Bursaspor’a FIFA’dan müjdeli haber geldi. Bursaspor, puan silme ve transfer yasağı cezası almayacak.  Fransız kaleci Sebastian Frey ve Bursaspor Kulübü arasında krize dönüşen ödeme uyuşmazlığı problemi sonunda çözüme kavuştu. Frey’in alacaklarının ödenmemesinden dolayı FIFA’da hakkında dosya açılan Bursaspor, eski file bekçisinin alacağı olan 825 bin euro’yu bugün ödedi. Böylelikle Türk futbolunun köklü kulüplerinden olan Bursaspor’un transfer yasağı ve puan silme cezası olasılığı ortadan kalkmış oldu. Eski file bekçisi Frey’e 675 bin euro borcu bulunan Bursaspor, 150 bin euro faizle birlikte 825 bin euro’yu ödedi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bursaspor Kulübü, “FIFA’nın aldığı kararın gereği yerine getirilmiştir. Sebastian Frey’in alacaklarının ödenmesinde kulübümüzün imkanlarıyla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş’ın desteği olmuştur. Bu dosyaya istinaden kulübümüzün transfer yasağı ve puan silme cezası alma olasılığı da sona ermiştir.” denildi.

Bursaspor FİFA Sebastian Frey borç son dakika haber