Bursaspor – Beşiktaş Maçının Ardından

TAKİP ET

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin üç puan kaybettiği haftada deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Beşiktaş, rakibini deviremeyince önemli bir avantajı yitirdi.

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin üç puan kaybettiği haftada deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Beşiktaş, rakibini deviremeyince önemli bir avantajı yitirdi.

Dengeli geçen mücadelede Beşiktaş 1-0 öne geçse de Bursaspor skora denge getirmeyi başardı. Ancak kazanma hırsından vazgeçmeyen Şenol Güneş, Larin’i oyuna soksa da Bursa deplasmanından üç puan çıkarmayı başaramadı.

Beşiktaş’ın yeni kalecisi Karius, Beşiktaş formasıyla ilk resmi maçına Bursaspor karşısında çıktı. Tecrübeli kaleci mücadelenin 86. dakikasında Bursaspor’un yeni transferi Diafra Sakho’nun golüne engel olamasa da oldukça başarılı bir performans çizdi.

Süper Ligin 3. haftasında seyircisi önünde Antalyaspor’a 3 – 2 mağlup olan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada Bursa deplasmanından üç puanla dönerek seyircisinin gönlünü almak istese de bitime 4 dakika kala yediği golle haftayı 1 puanla kapattı.

Bursa deplasmanından beraberlikle dönen Beşiktaş, puanını 7’ye yükseltirken Bursaspor’da puanını 3’e yükseltti.

Beşiktaş Bursaspor Süper Lig Şenol Güneş Karius Larin Sakho