Bursa'nın Gemlik İlçesinde Sokak Ortasında Küfür Cinayeti

TAKİP ET

Bursa'nın Gemlik ilçesinde sokak ortasında işlenen küfür cinayeti kan dondurdu. Cinayet öncesinde sokakta yaşanan kovalamaca ve cinayet anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde sokak ortasında işlenen küfür cinayeti kan dondurdu. Cinayet öncesinde sokakta yaşanan kovalamaca ve cinayet anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 

Bursa’nın Gemlik ilçesi Orhangazi caddesinde 20 gün önce cezaevinden çıkan Zeki Çamlı ile Sultan A. arasında çıkan kavga kanlı bitti. Yaşanan tartışmanın ardından Çamlı tekrar oto kiralamaya gelerek Sultan A.'nın iş yerine ateş açtı. Bu olayın ardından Sultan A. pompalı tüfekle Çamlı’yı kovalamaya başladı. Kovalamaca sonucunda Sultan A’nın ateş açması sonucunda Zeki Çamlı göğsünden vurularak hayatını kaybetti. Korkunç olayda bir kadın da bacağından yaralandı. 

GÜVENLİK KAMERALARI CİNAYET ANINI KAYDETTİ
Sanık avukatı Olcay Göçüm, bir iş yerinden aldığı güvenlik kamerası görüntülerini mahkemeye sundu. Görüntülerde Sultan A. pompalı tüfekle Çamlı’yı pompalı tüfekle kovalarken silahın ateş aldığı görülüyor. Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten adam öldürmek' suçundan yargılanan Sultan A ise mahkemede kendisini "İş yerimde çay içerken Zeki Çamlı geldi. 'Bana araç vereceksiniz' diyerek küfürler etmeye başladı. Kendisini dışarıya çıkarttım. Bir süre sonra tekrar geldi. Yine küfürler edince tekrar gönderdik. Üçüncüye elinde silahla geldi. Ben elindeki silahı aldım. Dördüncü gelişinde eli cebindeydi, içeriye girmedi. Ben yanında tüfek olabileceğini sanarak korkutmak için ayaklarına ateş ettim. Uzaklaştırmak için peşinden gittim. Boğuşma esnasında tüfek patladı" diyerek savundu. 

“ZATEN UYUŞTURUCU BAĞIMLISIYDI” DİYEREK ŞİKAYETÇİ OLMADI
Hayatını Kaybeden Zeki Çamlı’nın babası Servet Çanlı da mahkemede hazır bulundu. Acılı baba, sanığı daha önceden tanımadığını belirterek, oğlunun zaten uyuşturucu bağımlısı olduğunu dile getirdi ve sanıktan şikayetçi olmadı. 

 

bursa gemlik cinayet güvenlik kamerası