Bursa'da Vahşi Cinayet! Karısının ve 5 Aylık Bebeğinin Boğazını Kesti!

TAKİP ET

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir koca cinnet geçirince evde bulunan eşi ile 5 aylık erkek bebeğinin boğazını keserek feci şekilde öldürdü. Konu hakkında soruşturmanın derinleştirildiği öğrenildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde gece yarısı korku dolu anlar yaşandı. Bir anda cinnet geçiren adamın evde bulunan karısını ve 5 aylık bebeğini rehin aldığı boğazlarına bıçak dayadığı öğrenildi. Kadının çığlıklarını ve bebeğin ağlamalarını duyan komşular zaman kaybetmeden polis ekiplerine haber verdiler. Bunun üzerine polis tarafından ikna çalışmaları eşliğinde bir kurtarma operasyonu başlatıldı. 

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen korkunç olay sonrasında cinnet geçiren adamın kendi karısını ve henüz 5 aylık olan bebeğini rehin alarak bağırmaya başladığı öğrenildi. Kadının çığlıkları ve minik bebeğin ağlamaları gecenin karanlığında yankılanırken duruma zaman kaybetmeden polis ekipleri müdahalede bulundu. 

EŞİNİ VE BEBEĞİNİ VAHŞİ ŞEKİLDE ÖLDÜRDÜ

Polisler adamı ikna edemeyince yanlarında bulunan koçbaşı ile kapıyı kırarak eve girdiler. Bu sırada belden aşağısının çıplak olduğu görülen adam polisler içeriye girdikten sonra da eşi ve çocuğunu vahşi şekilde bıçaklamaya devam etti. Polis zanlıyı etkisiz hale getirdi. 

Cinnet geçirdiği öğrenilen koca eşi Zuhal Kayaalp ile 5 aylık erkek bebeğinin boğazlarını keserek feci şekilde öldürdü. Cinnet geçirme sebebi ise Zuhal Kayaalp'in ikinci evliliği olduğu ve ilk eşinin eve gelmesinden dolayı kaynaklandığı öğrenildi. Yaşanan tartışmanın kısa süre içerisinde kavgaya dönmesi ile vahşi cinayet meydana geldi. Etraftaki komşular gördükleri karşısında gözlerine inanamadılar. Bunun üzerine bebek ve annenin cansız bedeni tek bir tabut içerisine konularak morga kaldırıldı. Soruşturma ise devam ediyor. 

son dakika bursa vahşet inegöl