Bursa'da Pompalı Tüfekle Dehşet! Berber Dükkanını Taradı: 3 Yaralı

TAKİP ET

Bursa'da berber dükkanına giren bir müşterinin berberden istediği tıraş makinesini alamayınca sinirlenerek pompalı tüfekle dehşet saçtığı öğrenildi. Pompalı tüfekle dükkana açılan ateşte 3 kişinin yaralandığı belirtildi.

Bursa’da berber dükkanına giren bir müşterinin berberden istediği tıraş makinesini alamayınca sinirlenerek pompalı tüfekle dehşet saçtığı öğrenildi. Pompalı tüfekle dükkana açılan ateşte 3 kişinin yaralandığı belirtildi. 

POMPALI TÜFEKLE DÜKKANI BASTI

Olay, Bursa İntizam Mahallesi Darmstad Caddesi üzerinde yaşandı. Cadde üzerinde bulunan berber dükkanına gelen kimliği belirsiz bir müşterinin berber A.İ’den tıraş makinesini istediği A.İ’nin ise tıraş yaptığı için makineyi veremeyeceğini söylediği iddia edildi. Berbere sinirlenen şahsın söylenerek dükkandan çıktığı öğrenildi. Dükkandan çıkan ve 10 dakika sonra 3 arkadaşı ile birlikte olay yerine dönen şahsın elindeki pompalı tüfekle ilk olarak iş yerine daha sonrada havaya ateş ettiği öğrenildi. pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği berber çıraklarından Abdurrahman S., Yusuf S. ve tıraş için dükkanda bulunan Rıfat K.’nın yaralandığı öğrenildi.

SALDIRGANLAR KAÇTI YARALANAN 3 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Pompalı tüfekle dehşet saçan zanlı ve yanındaki 3 arkadaşının olay yerinden kaçtığı öğrenilirken zanlıların halen bulunamadığı ve kayıplara karıştığı öğrenildi. Çevredeki esnafın olayı görerek durumu sağlık haberlerine haber vermesi üzerine yaralanan 3 kişinin ambulanslarla Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. 

 

bursa pompalı tüfek berber dükkanı 3 yaralı tıraş makinesi