Bursa'da Olaylı Düğün! Sandalye ve Masalar Havada Uçuştu Gelin ve Damat Bakın Ne Yaptı

TAKİP ET

Bursa'da bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğün sırasında gelin ve damadın aileleri arasında kız kaçırma kavgası çıktığı öğrenildi. Sandalye ve masaların havada uçuştuğu kavga anlarında gelin ve damadın düğün salonundan el ele arkalarına bile bakmadan gelin arabasına binerek uzaklaştıkları öğrenildi. Kavga sonrasında düğünün iptal edildiği öğrenilirken olayda 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Bursa’da bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğün sırasında gelin ve damadın aileleri arasında kız kaçırma kavgası çıktığı öğrenildi. Sandalye ve masaların havada uçuştuğu kavga anlarında gelin ve damadın düğün salonundan el ele arkalarına bile bakmadan gelin arabasına binerek uzaklaştıkları öğrenildi. Kavga sonrasında düğünün iptal edildiği öğrenilirken olayda 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Olay, Bursa merkez Osmangazi ilçesi Başaran mahallesinde dün akşam saatlerinde bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğün sırasında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, birbirlerini seven ve evlenmeye karar veren F.A ve M.O iddialara göre, iki tarafın ailesinin de buna karşı çıkması üzerine beraber plan kurarak kaçtı. Beraber kaçan çiftin bir süre sonra ailelerini evlilik için ikna ettikleri öğrenildi. 

KIZ KAÇIRMA YÜZÜNDEN KAVGA ÇIKTI

Ailelerinde onay vermesinin ardından nikah tarihi alan genç çiftin düğün salonu kiraladığı ve dün gerçekleştirilen düğünlerinin ilerleyen saatlerinde gelin ve damadın yakınlarının kız kaçırma olayı yüzünden birbirleriyle tartışmaya başladıkları ve tartışmanın kısa süre içinde büyüyerek kavgaya dönüştüğü öğrenildi. İki aile birbirleriyle kavga ederken düğün salonunun sandalye ve masalarının havada uçuştuğu öğrenildi. 

KAVGA SIRASINDA GELİN VE DAMAT EL ELE TUTUŞUP GİTTİ

Ailelerin birbirine girdiği sıralarda gelin ve damadın el ele tutuşarak arkalarına bile bakmadan gelin arabasına binerek gittikleri öğrenildi. Düğünde aileler arasında çıkan kavga sonrasında 3 kişinin yaralandığı öğrenilirken 2 kişinin baygınlık geçirdiği öğrenildi. Olayda yaralananlar çağırılan ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Kavga sonrasında düğünün iptal edildiği öğrenilirken olay yerine gelen polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. 

 

Bursa Düğün Kavga Osmangazi Gelin Damat