Bursa'da Kan Donduran Cinayet! Çocuklarını Odaya Kapattı Karısını Başına Silah Dayayarak Öldürdü!

TAKİP ET

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde feci bir olay yaşandı. 36 yaşında olan kamyon şoförü Cihan Eren sabah eşi ile tartıştı. Eşi ile tartışan Cihan Eren daha sonra küçük kızları Ela ve Sıla'yı oturma odasına kapattı ve ardından karısının başına dayadığı tabancayı ateşleyerek karısını öldürdü. Karısını canice öldüren adam daha sonra yakınlarına durumu haber verdi ve jandarmaya kendisi teslim oldu.

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde feci bir olay yaşandı. 36 yaşında olan kamyon şoförü Cihan Eren sabah eşi ile tartıştı. Eşi ile tartışan Cihan Eren daha sonra küçük kızları Ela ve Sıla’yı oturma odasına kapattı ve ardından karısının başına dayadığı tabancayı ateşleyerek karısını öldürdü. Karısını canice öldüren adam daha sonra yakınlarına durumu haber verdi ve jandarmaya kendisi teslim oldu. 

Bursa İnegöl’de kan donduran bir cinayet yaşandı. İnegöl’ün Hasanağaoğlu Mahallesinde karısı ve çocuklarıylabirlikte ikamet etmekte olan Cihan Eren’in karısının ailesi ile arasında sorun olduğu iddia edildi. Bugün saat 07.00’da yine ailevi nedenlerden dolayı karısı Hatice Eren ile tartışma yaşayan Cihan Eren kavga esnasında uykularından uyanarak gelen kızlarını oturma odasına götürerek kapıyı kapattı. Gelen iddialara göre yatak odasında bulunan ruhsatsız silahını alarak karısı Hatice Eren’in başına dayadı ve yakın mesafeden ateş ederek karısını öldürdü. Yaşanan olay sonrasında yakınlarını aradığı iddia edilen Cihan Eren daha sonra cinayette kullandığı silahı dereye atarak jandarmaya teslim oldu. 

Cihan Eren’in haber verdiği akrabaları eve geldiğinde küçük kızların her şeyden habersiz bir şekilde oturma odasında oynadıklarını gördüler. Hemen küçük kızlar Sıla ve Ela’yı oradan uzaklaştıran akrabalar daha sonra talihsiz kadın Hatice Eren’in cansız şekilde yerde yattığını gördüler. Daha sonra kocası tarafından acımasızca öldürülen Hatice Eren’in cansız bedeni otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

CİNAYET TABANCASI BULUNDU

Cihan Eren’in jandarmaya teslim olmadan önce dereye attığı cinayet silahı İnegöl itfaiye ekiplerinin yaptığı arama sonucunda bulundu. Silah daha sonra jandarmaya teslim edildi. Cihan Eren’in verdiği ifade de ‘Ailevi nedenlerden dolayı tartıştık ve eşimi öldürdüm’ dedi. Cihan Eren jandarmada tamamlanan işlemlerin ardından adliyeye çıkartılacak. 

 

bursa inegöl cinayet karısını tabancayla öldürdü inegöl bursa 21 mayıs 2017 bursa inegöl kadın cinayeti