Bursa'da Kadın Doktora Saldırı! Makasla Saldırdılar Yerlerde Sürüklediler

TAKİP ET

Bursa'dan gelen bilgilere göre bir çocuğa yanlık barkod yazdığı iddia edilen kadın doktor çocuğun babasının saldırısına uğradı. Hasta çocuğun yakınları kadın doktoru darp etti. Talihsiz doktor yaşadığı dehşet verici anları anlattı.

Bursa’dan gelen bilgilere göre bir çocuğa yanlık barkod yazdığı iddia edilen kadın doktor çocuğun babasının saldırısına uğradı. Hasta çocuğun yakınları kadın doktoru darp etti. Talihsiz doktor yaşadığı dehşet verici anları anlattı.

Bursa’nın Kestel ilçesinde utanç verici bir şiddet olayı yaşandı. Bir çocuk hastanın yakınları doktorun yanlış barkod verdiğini ifade ederek kadın doktoru darp etti. Yaşanan olay güvenlik kameralarına bir bir yansırken kadın doktora darp anları herkesi dehşete düşürdü.

YUMRUKLA SALDIRDI ACIMASIZCA DARP ETTİ

Bursa Kestel Semt Polikliniği Acil Servisi’nde yaşanan olay Poliklinikte çalışan 27 yaşındaki Doktor İlknur Çelik’in başına geldi. Doktor’a gelen Tahsin D. ve Bedriye D. kızları Yağmur D.’yi muayene ettirdi. Çocuğa ilaç yazan Doktor daha sonra aileyi gönderdi. 

Fakat aile aradan biraz zaman geçtikten sonra tekrar polikliniğe geldi ve yanlış barkod yazıldığını belirterek kadın Doktor Çelik’e hakaret etmeye başladı. Doktorun yanına gelen anne, baba ve yanlarında bulunan bir kadın doktorun yanlışlığım düzeltilebileceğini belirtse de dinlemeden yumruklarla saldırmaya başladı. Talihsiz Doktor ailenin saldırısın uğradı ve acımasızca darp edildi. Yaşanan dehşet anları poliklinikte bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

DOKTORDAN AÇIKLAMA GELDİ

Yaşadıkları ile açıklamalarda bulunan Doktor İlknur Çelik, ailenin çocuklarının solunum yolu enfeksiyonu ve boğaz enfeksiyonu şikayeti ile çocuklarını muayeneye getirdiğini belirtti. çocuğu muayene ettikten sonra ilaç yazdığını söyleyen Çelik, "Ufak bir karışıklıkla barkod yanlış olmuş. Bunun üzerine 4 saat sonra kadın, eşini yanıma yolladı. Eşi, beni darp etmeye yönelik bir eğilimle gelmişti. Ona durumu izah ettim. 'Siz haklısınız' dedi. Biraz sakinlediğini düşündüm ama bir anda hiddetle 'Biz hastayız, istersek bağırırız, istersek döveriz, istersek öldürürüz. Bu bizim hakkımız' dedi. Bana burun mesafesine kadar yaklaştı ve elini kaldırdı. Ben, odada yalnızdım. Bu sırada güvenlik görevlisi arkadaş, bir şekilde hissetti herhalde ki onu odadan aldı. Adamın gittiğini zannediyordum ama gitmemiş, beklemiş. Ben, 10 dakika sonra odadan çıktığımda karısı ve yanındaki bir kadınla koridorda bana saldırdılar. Kafama vurdular. Ben o an şoka girdim. Birçok darbe aldım ve yere düştüm. Şu an ağrılarını hissediyorum." dedi. Kadın doktor yaşadığı dehşet anlarını anlatırken ölmemiş hayatta olduğunun bir mucize olduğunu belirtti. 

 

bursa kestel doktora saldırı doktora şiddet makasla saldırı darp edildi kadın doktora darp