Bursa'da Felaket! En Mutlu Günleri Kana Bulandı

TAKİP ET

Bursa'da akşam saatlerinde gelin almaya giden konvoyun yaptığı kazada çok sayıda ölü ve yaralının olduğu ifade edildi.

Bursa'da akşam saatlerinde gelin almaya giden konvoyun yaptığı kazada çok sayıda ölü ve yaralının olduğu ifade edildi.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında korkunç görüntüler ortaya çıktı. Gelin almaya giden konvoyda meydana gelen kaza sonrasında pek çok kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda yaralının olduğu tespit edildi. Bursa'dan yola çıkan gelin konvoyu Manisa'nın Gölmarmara ilçesine gidiyordu. 

Yola çıktıktan kısa bir süre sonra saat 15:45 sularında düğün konvoyunda meydana gelen kaza feci bir şekilde sonlandı. Bursa İzmir kavşağında meydana gelen kaza sonrasında düğüne gitmeye hazırlanan ailede 4 kişi hayatını kaybederken 5 kişinin ise yaralandığı öğrenildi. 

Kavşakta meydana gelen kaza sonrasında adeta can pazarı yaşandı. Olay yerine kısa bir süre içerisinde pek çok sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar hızlı bir şekilde bölgede bulunan hastanelere kaldırılırken tedavilerinin devam ettiği ifade edildi. Konvoy için yola çıkan gelin arabasının hakimiyetini kaybederek karşı yoldan gelen başka bir araçla çarpıştığı öğrenildi. Hayatını kaybeden vatandaşların isimleri kimlik tespitinin ardından açıklandı. Korkunç kazada Yahya Şengül, Şahin Korkmaz, Serkan Ay ve Murat Korkmaz'ın öldüğü belirlendi. 

Kazanın asıl sebebinin öğrenilmesi için polis ekipleri tarafından geniş çaplı bir soruşturmanın başlatıldığı belirtildi. Henüz konu hakkında açıklama yapılmazken en mutlu günün kana bulanması her iki aileyi de derin bir üzüntüye boğdu. 

bursa trafik kazası düğün konvoyu