Bursa'da Feci Kaza: Yaralılar Var

TAKİP ET

Bursa'da düğün dönüşü yaşanan feci kazada bariyerlere çarpan otomobilin içerisinde bulunan 8 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin durumu ağır.

Bursa’da düğün dönüşü yaşanan feci kazada bariyerlere çarpan otomobilin içerisinde bulunan 8 kişi yaralandı. Yaralılardan 2’sinin durumu ağır.

Orhangazi – İzmir otoyolu Orhangazi Kavşağında saat 06.30 civarında yaşanan kazada otomobil hurdaya döndü. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri, hurdaya dönen araçta sıkışan 8 yaralıyı araçtan çıkardı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin kaza mahallinde yaptıkları ilk müdahaleden sonra çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Malatya’daki akrabalarının düğününden İstanbul’a dönmekte olan Irmak ve Perçin aileleri, Ramazan Irmak (43) yönetimindeki 34 JR 8972 plakalı otomobille seyahat ederken Bursa Orhangazi Kavşağında henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı.   

Feci kazada yaralanan şoför Ramazan Irmak, Ayten Irmak (64), Semra Irmak (28) ile Ayşe Perçin (38) ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesine sevk edildi. Irmak Perçin (3), Mehmet Perçin (5), Nuran Irmak Gök (32) ve Yağmur Gök (6) ise Gemlik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Ayşe Perçin Muradiye Devlet Hastanesine, Semra Irmak ise Çekirge Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.  

Bursa Orhangazi trafik kazası Malatya düğün