Bursa'da Feci Kaza! Kamyonet Öğrencilerin Arasına Daldı, Ölü ve Yaralılar Var

TAKİP ET

Bursa'dan feci bir kaza haberi geldi. Diyarbakır'dan, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Bursa'da düzenlenen etkinliğe katılmak için yola çıkan otobüs otobanda mola verdi. Bu sırada arkadan gelen bir kamyonet öğrencilerin arasına daldı. İşte yaşanan feci kaza ile ilgili detaylar…

Bursa’dan feci bir kaza haberi geldi. Diyarbakır’dan, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Bursa’da düzenlenen etkinliğe katılmak için yola çıkan otobüs otobanda mola verdi. Bu sırada arkadan gelen bir kamyonet öğrencilerin arasına daldı. İşte yaşanan feci kaza ile ilgili detaylar…

Gelen ilk bilgilere göre feci kaza, Gebze-Orhangazi- İzmir Otoyolu üzerinde Bursa yolu istikametindeki Gemlik gişelerine yakın bir noktada meydana geldi. Kazada 2 kız öğrencinin öldüğü ve 14 kişinin yaralandığı öğrenildi.

ETKİNLİK İÇİN DİYARBAKIR’DAN GELDİLER

Bilgiler arasında, Diyarbakır ilinden yola çıkan 91 kız öğrenci ve 3 öğretmen Diyanet İşleri Başkanlığının düzenlediği bir etkinlik için ilk olarak uçakla Sabiha Gökçen Havaalanına iniş yaptı.

Buradan sonra otobüse binerek Bursa’ya yola çıkan öğrenci ve öğretmenler, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu üzerinde Bursa istikametindeki Gemlik gişelerine yakın bir noktada mola verdi. Otobüste midesi bulanan ve şikayet eden öğrenciler otobüsün durması ile hava almak için aşağı indi. Öğrencilerin otobüsten indikleri esnada arkadan gelen bir kamyonet emniyet şeridinde ki öğrencilerin hızla arasına daldı.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Yaşanan dehşet kaza sonrasında çok sayıda kız öğrenci yaralanırken 13 yaşlarındaki Edanur Yıldız ve Semanur Tekinhatun’un kaza yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi. Öte yandan kazaya sebep olan kamyonet sürücüsü Sedrettin Eroy’unda aralarında bulunduğu çok sayıda yaralının da çevre ilçelerdeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi. Yaralılar arasında 4 kız öğrencinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen çok sayıdaki polis ekibinin çevre güvenliğini sağlayarak yolu tek şeride düşürdüğü belirtildi.

 

bursa kaza kız öğrenciler feci kaza kamyonet diyarbakır etkinlik ölü yaralı