Bursa'da Eniştesi İle Kavga Eden Adam TIR'la Kahvehaneye Daldı, Linçten Polis Kurtardı

TAKİP ET

Bursa Gemlik ilçesinde korku dolu saatler yaşandı. Akşam saatlerinde yaşanan olayda, eniştesi ile aralarında tartışma yaşanan bir adam TIR'ı ile kahvehaneye girmek istedi. Facianın eşiğinden dönülürken gözü dönmüş TIR şoförünü mahallelinin linçinden polis ekipleri kurtardı.

Bursa Gemlik ilçesinde korku dolu saatler yaşandı. Akşam saatlerinde yaşanan olayda, eniştesi ile aralarında tartışma yaşanan bir adam TIR’ı ile kahvehaneye girmek istedi. Facianın eşiğinden dönülürken gözü dönmüş TIR şoförünü mahallelinin linçinden polis ekipleri kurtardı.

Olay, Bursa Gemlik ilçesi Orhangazi Caddesi’nde saat 21.00’ı gösterirken meydana geldi. 35 yaşındaki TIR şoförü Zafer Taşdemir’in tartışma yaşadığı eniştesine sinirlenerek kahvehaneye dalmak istediği öğrenildi. Aralarında tartışma çıkan enişte ve kayın birader bir süre tartıştıktan sonra eniştenin bir kahvehaneye girerek oturduğu öğrenildi. Eniştesine sinirlenen Zafer Taşdemir ise kriz geçirerek hızla park halinde duran TIR’ını çalıştırdı ve adamın oturduğu kahvehaneye dalmak istedi. Kahvehanenin üzerinde bulunan bir binanın balkon duvarına çarpan TIR aniden durdu. Şans eseri büyük bir facianın eşiğinden dönülürken Taşdemir dehşet saçmaya devam etti. 

10 ARACI EZDİ, 2 KİŞİYİ YARALADI

Öfkeden çılgına dönen TIR şoförü bu kez cadde üzerinde park halinde duran otomobillere yöneldi. TIR’ını otomobillerin üzerine süren Taşdemir’in 10 aracı ezerek maddi hasara neden olduğu belirlendi. Araçlardan birinde yer alan 2 kişininse TIR’ın çarpması sonucunda araç içinde sıkışarak yaralandığı ve mahalleli sayesinde sıkıştıkları yerden kurtarılarak Gemlik Devlet Hastanesine kaldırıldıkları öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri TIR şoförü Zafer Taşdemir’i gözaltına almak istediği sıralarda mahalle sakinleri Taşdemir’i linç etmek istedi. polisin mahalle sakinlerinin elinden güçlükle kurtardığı Taşdemir ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

 

Bursa gemlikitır tır şoförü enişte tartışma kahvehane 10 araç 2 yaralı mahalleli linç girişimi polis