Bursa'da Annelerinin Evde Yalnız Bıraktığı 2 Çocuk Yangının Ortasında Kaldı!

TAKİP ET

Bursa'da çok acı bir olay yaşandı. Annelerinin evde yalnız bıraktığı öğrenilen 2 çocuk yanarak can verdi. Evde çıkan yangının çocuklardan birinin çakmakla oynamasından dolayı çıktığı belirlendi.

Bursa’da çok acı bir olay yaşandı. Annelerinin evde yalnız bıraktığı öğrenilen 2 çocuk yanarak can verdi. Evde çıkan yangının çocuklardan birinin çakmakla oynamasından dolayı çıktığı belirlendi. 

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Fatih Mahallesi Gazi Sokak’ta bir binanın zemin katında yaşandı. Gelen bilgilere göre Ayfer ve Gökhan Köse çiftinin yaşadığı evde çocuklardan birinin çakmakla oynamasından dolayı yangın çıktı. Alınan bilgilerde, anne Ayfer Köse’nin 2 çocuğunu evde yalnız bırakarak komşusuna gittiği çocuklarında evde televizyon izlediği belirtildi. Annenin evde yalnız bıraktığı çocuklardan Narin Köse’nin elinde oynadığı çakmakla kanepenin yanmasına neden olduğu öğrenildi.

İŞTE OLAN BABA EVE GELİNCE YIKILDI

Evde çıkan yangını gören komşular hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri dumandan etkilenen Hüseyin Köse ve Narin Köse’yi ambulansa taşıyarak Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk etti. Hastanede tedavi altına alınan Hüseyin Köse’nin doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadığı bilgisi alınırken Narin Köse’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlendi. Acı haberi iş yerinde alan baba Gökhan Köse eve geldiğinde sinir krizi geçirdi. Annenin dikkatsizliği ve tedbirsizliği sonucunda meydana gelen acı olay sonrasında polis ekipleri soruşturma başlattı.

 

bursa osmangazi anne 2 çocuk yangın baba 1 ölü 1 yaralı evde yangın