Bursa'da 7 Erkek 13 Yaşındaki Kıza Kabusu Yaşattı

TAKİP ET

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde 13 yaşındaki kız çocuğu S.K.'ya cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin yaşlarının 35 ve 70 arasında değiştiği öğrenilirken şüphelilerin sorgusu emniyette devam ediyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından S.K.'nin koruma altına alınacağı da gelen bilgiler arasında yer aldı.

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde 13 yaşındaki kız çocuğu S.K.’ya cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin yaşlarının 35 ve 70 arasında değiştiği öğrenilirken şüphelilerin sorgusu emniyette devam ediyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından S.K.'nin koruma altına alınacağı da gelen bilgiler arasında yer aldı.

Bursa'da yaşayan 13 yaşındaki S.K. isimli kız çocuğu babasının cezaevine girmesi ve annesinin de başka bir kişiyle yaşamaya başlamasının ardından Orhaneli ilçesinde oturan babaannesiyle birlikte yaşamaya başladı.

BABAANNE POLİSE OLAYI BİLDİRDİ
Fakat önceki akşam evden "Bursa'daki akrabalarıma gidiyorum"  diyerek çıkan torunundan haber alamayan babaanne polis ekiplerine durumu haber verdi. Yapılan araştırma sonucu küçük kıza ulaşan polis psikolog kontrolünde kızın ifadesini aldı. S.K.’nin ifadesinin ardından harekete geçen polis ekipleri küçük kıza cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 7 kişiyi Yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili olarak savcılığın ve polisin çok yönlü soruşturması sürüyor.

Bursa cinsel istismar son dakika yerel haberler bursa haberleri