Bursa ve Ankara'da Beklenen Oldu, Şimdi Gözler Balıkesir Belediye Başkanında! İstifa Edecek Mi?

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifa etmesini istediği Belediye Başkanları arasında yer alan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur henüz istifası ile ilgili bir açıklama yapmazken Bursa ve Ankara Belediye Başkanlarının istifa açıklamaları sonrasında Edip Uğur'un istifa açıklaması yapıp yapmayacağı en çok merak edilen konu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifa etmesini istediği Belediye Başkanları arasında yer alan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur henüz istifası ile ilgili bir açıklama yapmazken Bursa ve Ankara Belediye Başkanlarının istifa açıklamaları sonrasında Edip Uğur’un istifa açıklaması yapıp yapmayacağı en çok merak edilen konu oldu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin istifa açıklaması yapmasının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’te istifa edeceği tarihi duyurmuş ve istifası istenen iki Belediye Başkanından beklenen haber net olarak gelmişti. Yapılan açıklamalar sonrasında gözler istifası istenen diğer Belediye Başkanı Edip Uğur’a çevrildi. Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur’un henüz istifası ile ilgili bir açıklama yapmadığı öğrenildi.

İSTİFA AÇIKLAMASI GELMEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği isimler arasında yer alan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur henüz istifası ile ilgili bir açıklama yapmadı. Belediye Başkanı Uğur’un Amatör Spor Haftası sebebiyle Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu’nda düzenlenen programa katılan Edip Uğur, salonda gazetecilerin kendisine yönelttiği istifa sorularına ‘Hayır’ şeklinde net bir açıklama yaparak istifası hakkında net bir yanıt vermediği ve açıklama yapmadığı öğrenildi.

 

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur Kurtdereli Spor Salonu İstifa edecek mi Cumhurbaşkanı Erdoğan