Bursa İnegöl'de Gölete Giren 2 Öğrenci Boğularak Öldü!

TAKİP ET

Bursa'dan gelen haberde İnegöl İlçesinde boğaza giren 2 öğrencinin boğularak öldüğü belirtildi. Bursa'nın İnegöl İlçesinde bulunan Boğazköy Barajı yanında bulunan gölete giren 2 öğrencinin boğularak öldüğü öğrenildi.

Bursa’dan gelen haberde İnegöl İlçesinde boğaza giren 2 öğrencinin boğularak öldüğü belirtildi. Bursa’nın İnegöl İlçesinde bulunan Boğazköy Barajı yanında bulunan gölete giren 2 öğrencinin boğularak öldüğü öğrenildi.

Bursa’nın İnegöl İlçesinde Huzur Mahallesinde oturan 3 öğrenci mahalleye yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta olan Boğazköy Barajına gitti. Baraja yürüyerek giden genç öğrenciler barajın hemen yanında yer alan gölete girmek istedi. İş makinelerinin kum çekmesiyle oluşan gölete 3 öğrenciden 2’si girdi. Fakat genç öğrenciler yüzme bilmiyordu ve su bir süre sonra boylarını aşmaya başladı. Arkadaşlarının boğulduğunu gören diğer öğrenci hemen kıyafetlerini çıkararak yardım etmek istedi. Ancak yardım etmeye çalışan 15 yaşındaki Yusuf Koldanca boğulacağını anlayarak güçlükle sudan geri çıktı. 

Bir süre sonra arkadaşları 15 yaşında olan  Bünyamin Güzeltaş ve Metin Şener’in suda kaybolmaya başladığını gören Yusuf Koldanca telaşla telefona sarılarak 112 sağlık ekiplerini ve itfaiyeyi aradı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ve itfaiye ekiplerinin ardından Bursa Emniyet Müdürlüğü Sualtı polisine haber verildi. Olay yerine gelen sualtı polisi kısa bir çalışma sonrasında 2 gencin cansız bedenini sudan çıkardı. 2 arkadaşının cansız bedeninin sudan çıkarıldığını gören Yusuf Koldanca şok geçirerek gözyaşlarına boğuldu. Cansız bedeni sudan çıkarılan gençler savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.

 

bursa inegöl öğrenciler gölete girerek boğuldu 2 öğrenci gölette boğuldu