Bursa'daki galericiyi öldüren kişi, muhasebeci çıktı

TAKİP ET

Bursa'da otomobilinde bıçaklı saldırıya maruz kalarak hayatını kaybeden galerici Mustafa Ekşi'nin (41) ölümüyle ilgili olarak gözaltına alınan Halil Kağan Oğuz, sorgusunda suçunu itiraf etti. Oğuz, Ekşi'nin yanında 1 yıldır muhasebeci olarak çalıştığını ve alacak meselesi nedeniyle tartıştıklarını belirterek, "Bıçakla kendisini korkutmak istediğim sırada boğazını kesip, karnından yaraladım. Amacım öldürmek değildi" dedi.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Osmangazi ilçesinde bulunan Kent Meydanı otoparkının yanında gerçekleşti. Otomobil yedek parçaları satan ve aynı zamanda otomobil alım-satımı yapan Mustafa Ekşi, kullandığı 16 KM 015 plakalı aracında yanındaki kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan Ekşi, aracını fren yaparak durdurdu ve yardım istedi. Ancak hastanede hayatını kaybetti.

Polis, olayın ardından soruşturma başlattı ve Ekşi'nin yanında çalışan muhasebeci Halil Kağan Oğuz'u şüpheli olarak gözaltına aldı. Sorguda suçunu kabul eden Oğuz, "Mustafa'nın yanında yaklaşık bir yıldır muhasebeci olarak çalışıyorum. Olay günü otomobilde ilerlerken alacak meselesi yüzünden tartıştık. Bana saldırdı. Kendimi korumak için ön koltuktan arka koltuklara geçtim. Zarar göreceğimi düşündüğüm için belimdeki bıçakla kendisini korkutmak istedim ve bu sırada boğazını kesip, karnından yaraladım. Amacım öldürmek değildi" şeklinde ifade verdi. Oğuz'un işlemleri devam ederken, Ekşi'nin cenazesi bugün toprağa verilecek.

Bursa cinayet ölüm haberi