Bursa'da yiğenine dondurma almak için yola çıkan kadın kazada hayatını kaybetmesi

TAKİP ET

Bursa'da yaşanan üzücü bir olayda, 33 yaşındaki Yasemin Selova'nın, yolun karşısına geçerken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiği bildirildi. Yasemin Selova'nın 6 yaşındaki yeğeni Çınar Musa K.'yi son anda yanına almadığı belirtildi. Olayın ardından tutuklanan sürücünün alkollü olduğu tespit edildi.

21 Haziran tarihinde, Yıldırım ilçesi Hocataşkın Mahallesi İncirli Caddesi'nde meydana gelen kaza, saat 21.30 sıralarında gerçekleşti. Hızlı bir şekilde ilerlediği belirtilen 34 FIF 791 plakalı otomobil, marketten çıkan Yasemin Selova'ya çarptı. Sürücü olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine ambulansla hastaneye kaldırılan Yasemin Selova, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yasemin Selova'nın cenazesi, Yıldırım ilçesi Selimzade Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Baruthane Mezarlığı'na defnedildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı ve güvenlik kamerası görüntülerinden plakasını tespit ettiği aracın kiralık olduğunu belirledi. Otomobili terk edip yaya olarak kaçan sürücü, yakınları tarafından polis merkezine teslim edildi. 7 ayrı suçtan kaydı bulunan sürücünün, 1,1 promil alkollü olduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen sürücü, tutuklandı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Yasemin Selova'nın marketten çıktıktan sonra yolun karşısına geçmeye çalışırken beyaz bir otomobilin hızla yaklaştığı ve çarptığı görülüyor. Otomobil ise durmadan yoluna devam ediyor.

Yasemin Selova'nın ablası Ümmühan Selova, kaza öncesinde yeğeninin dondurma istediğini ve genellikle her zaman onu ve kendisini yanında götürdüğünü söyledi. Ancak bu sefer Yasemin'in "Bu seferlik ben gidip, geleceğim" diyerek yalnız gitmeyi tercih ettiğini belirtti. Ümmühan Selova, kardeşinin eklem romatizması rahatsızlığı nedeniyle çalışamadığını ve çoğu zaman yeğeniyle birlikte vakit geçirdiğini ifade etti.

Bursa ölüm haberi Bursada trafik kazası