Bursa'da sahte içki ölümleri artıyor! 3 kişi yaşamını yitirdi

TAKİP ET

Bursa'da sahte içki içmeleri sebebiyle zehirlenerek yaşamını yitirenlerin sayısı 3'e yükselirken hastanede sayısı 11 kişinin tedavisi ise halen devam ediyor. Olay hakkında 2 kişi ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bursa'da sahte içki kabusunda ölü sayısı artıyor. Son yapılan tespite göre ölü sayısı 3'e çıktı.

SAHTE İÇKİDEN 3 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ 11 KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Bursa'da dün bir evde sahte alkol içmesinin ardından zehirlenen 56 yaşındaki Şakir Ç., 56 yaşındaki Erol O. ve yanlarındaki N.Ç.'nin yaşamını yitirdiği, 11 kişinin ise hastanede halen tedavisinin sürdüğü ifade edildi. Tedavisi devam eden 11 kişiden 3 kişinin ise sağlık durumunun kritik olduğu ağır halde hastane olduğu öğrenildi.

İZMİR’DEN GETİRİLDİĞİ TESPİT EDİLEN SAHTE İÇKİ İÇİN EKİPLER OPERASYON DÜZENLEDİ

Olayın ardında çalışma yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 46 yaşındaki şüpheli Raif A.’yı gözaltına aldı. Soruşturma devam ederken polis ekipleri, sahte içkilerin İzmir’de yapıldığı ve oradan buraya transfer edildiğini tespit etti. Operasyon yapılarak, İzmir'de sahte içki satışı yapan 51 yaşındaki O.Y. de (51) polis ekipleri tarafında gözaltına alındı. İki zanlı ise emniyetteki işlemleri bitince adliyeye sevk edildi.

Bursa sahte alkol