Bursa'da korkunç kaza: Servis minibüsü karşı şeritten gelen araca çarptı! 1 ölü, 10 yaralı

TAKİP ET

Bursa'da, bir işçi servis minibüsünün sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyerleri aşıp karşı şeritten gelen bir otomobille çarpıştığı kazada, serviste bulunan Sibel Demir hayatını kaybetti ve aralarında sürücülerin de olduğu 10 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saat 07.30 sıralarında 11 Eylül Bulvarı'nda meydana geldi. Fabrika işçilerini taşıyan 16 S 0008 plakalı servis minibüsü sürücüsü Tamer G., Demirtaş Köprülü Kavşağı'na geldiğinde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı direksiyon kontrolünü kaybetti. Servis minibüsü bariyerleri aşarak karşı şeritten gelen Volkan K. yönetimindeki 38 RF 383 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil sürücüsü Volkan K. araçta sıkıştı. Olay yerinden geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine AFAD, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri ise yaralılara müdahale etti. İtfaiye ekipleri yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından sıkışan sürücü Volkan K.'yi kurtardı.

Kaza sonucunda otomobil ve minibüs sürücülerinin de aralarında bulunduğu 10 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi. Bu sırada çarpmanın etkisiyle servis minibüsünün camından fırlayan Sibel Demir'in hayatını kaybettiği belirlendi. Demir'in cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından morga kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bursa işçi servisi trafik kazası