Bursa'da korkunç kaza: Şarampole düşen minibüs içindekilerle birlikte alev aldı!

TAKİP ET

İnegöl ilçesinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen korkunç kaza, büyük bir endişe ve panik yarattı. Mahsun Gökçe (30) yönetimindeki 34 EZA 042 plakalı minibüs, Bursa-Ankara kara yolu Huzur Mahallesi mevkisinde seyir halindeyken, bir anda direksiyon kontrolünü kaybederek yoldan çıkarak şarampole düştü. Minibüsün düştüğü şarampolde alevler yükselmeye başladı.

Kaza anında minibüste bulunan sürücü Mahsun Gökçe ve yanındaki arkadaşı Mehmet Ataş (26) büyük bir şok yaşadılar. Minibüs hızla alev almaya başladı ve içindeki iki yolcu da yaralandı. Ancak, cesurca kendi imkanlarıyla son anda aracı terk etmeyi başardılar.

Hızlı Müdahale

İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Minibüsteki yangın itfaiye ekipleri tarafından hızlı bir şekilde kontrol altına alındı ve söndürüldü. Sağlık ekipleri ise yaralılara ilk müdahaleyi yaparak ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne sevk ettiler.

İyilik Haberi

Neyse ki yaralanan sürücü Mahsun Gökçe ve yanındaki Mehmet Ataş'ın sağlık durumu iyi. Hastanede tedavi altına alındıktan sonra durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Soruşturma Başlatıldı

Kaza sonrasında yaşananların ardından polis ekipleri soruşturma başlattı. Şu an için kaza nedeni henüz netlik kazanmamış durumda.

Minibüsün şarampole düşüp alev alması ve içindeki yolcuların yaralanması, olayın hızlı bir şekilde kontrol altına alınmasına rağmen bölgede tedirginliğe neden oldu. Yetkililer, kazanın nedenini belirlemek için araştırmalarına devam ediyorlar. Olayın detayları hakkında ilerleyen saatlerde daha fazla bilgi bekleniyor.

Bursa trafik kazası bursa inegöl minibüs kazası