Bursa'da korkunç kaza: Mısır tarlasına düşen kamyonette 3 kKişi öldü, 11 kişi yaralandı!

TAKİP ET

Bursa'nın Karacabey ilçesinde meydana gelen elim bir trafik kazası, yürekleri dağladı. Mevsimlik işçileri taşıyan bir kamyonet, tarlaya savruldu ve kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi ise yaralandı.

Sabah saatlerinde yaşanan korkunç olay, Tophisar Mahallesi'nde meydana geldi. Suriye uyruklu Hüsen Feris (32) tarafından kullanılan açık kasa kamyonet, mevsimlik işçileri alarak tarlaya gitmek üzere yola çıktı. Ancak, ne yazık ki Çanakkale kara yolunda, Fevzipaşa Mahallesi'nde trajik bir kaza yaşandı. Hüsen Feris'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kamyonet kontrolden çıkarak mısır tarlasına savruldu.

Kaza haberini alan itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine yönlendirildi. Ancak kazada 2'si Suriye uyruklu olmak üzere 3 kişi yaşamını yitirdi. Mukaddes Can (42) ve Suriye uyruklu Emine El Mohammed (57) ne yazık ki olay yerinde hayatını kaybedenler arasındaydı. Yaralılar ise hemen çevre hastanelere sevk edildi.

Kaza sonucunda yaralanan sürücü Hüsen Feris ile Abid Muhammed, Nuriye Sayılır (51), Nihat Yusuf Hüseyin (28), Abdullah Elmuhammed (43), Ayşe Elramadan (38), Usame Elmuhammed (12), Sana Feris (19), Hulva Hüseyin (20), Kamile Kaya (49), Muhammed Cezim Muhammed ve Şuhela Kazı Muhammed, Bursa Uludağ Üniversitesi ile Bandırma devlet hastanelerine kaldırıldı. Ancak maalesef, yaralılardan Abit Muhammed'in tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaza haberini alan tüm ülke halkı bu acı olaya üzüntüyle karşılıyor. Kazada yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı dilerken, yaralılara acil şifalar temenni ediyoruz.

Bursa trafik kazası ölüm haberi