Bursa'da kavga ihbarına giden motosikletli polis ekibi kaza yaptı

TAKİP ET

Bursa'nın İnegöl ilçesinde gece yarısı meydana gelen olayda, kavga ihbarına gitmek üzere olan motosikletli polis ekibi, bir otomobille çarpıştı. Bu üzücü kazada devrilen motosikletten yola savrulan iki polis memuru yaralandı.

Olay, Mahmudiye Mahallesi'nde Bakırcı Sokak üzerinde gerçekleşti. Hüseyin A. (40) tarafından yönetilen 16 KAG 64 plakalı otomobil, polis memuru Ü.B.'nin (52) kullandığı Motosikletli Timler Grup Amirliği'ne ait motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet devrildi ve yola savrulan Ü.B. ile arkasında bulunan polis memuru M.Y. (26) yaralandı.

Olay yerine ihbar üzerine meslektaşları ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı polis memurları ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Neyse ki, polis memurlarının hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Kaza sonrasında yetkililer soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Bu üzücü olay, polis memurlarının güvenliğine ve halkın hizmetine adanmışlığının ne kadar kritik olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Bursa trafik kazası yaralanma polis