Bursa'da kamyon ile midibüs çarpıştı! Şoför yaralandı

TAKİP ET

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, sabahın erken saatlerinde yaşanan kaza, dikkatleri üzerine çekti. Sinanbey Mahallesi 22. Metal Sokak'ta meydana gelen olayda, hafriyat kamyonuyla çarpışan bir servis midibüsünün şoförü yaralandı.

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yaşanan bu çarpışma, İnegöl ilçesinin sakin mahallesinde gerçekleşti. Kamyonun direksiyonunda bulunan Sabri A. ile servis midibüsünü kullanan Hasan Hüseyin A. (67) aynı noktada karşı karşıya geldi. Çarpışma kaçınılmazdı ve iki araç kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucunda, midibüsün şoförü olan Hasan Hüseyin A. yaralandı.

Olay yerine ulaşan polis ve sağlık ekipleri, hızla müdahale etti. Yapılan ilk müdahale sonrasında yaralı Hasan Hüseyin A., İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye ulaşan haberler, şoförün durumunun iyi olduğunu ve tedavi altına alındığını belirtiyor.

Polis ekipleri de, bu trafik kazasıyla ilgili soruşturma başlattı. Kazanın nedenleri ve ayrıntıları araştırılıyor. Kaza sonrasında alınacak tedbirler ve önlemler de bu sürecin bir parçası olacak. İnegöl sakinleri ve çevre halkı, bu tür trafik olaylarının önüne geçilmesi için gerekli adımların atılmasını bekliyor.

Bursa trafik kazası -#032;yaralanma