Bursa'da husumetlisi tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürdü

TAKİP ET

Bursa'da çıkan bir tartışma nedeniyle aralarında yaşanan gerginlik nedeniyle 38 yaşındaki Ramazan B.'nin kalbinden bıçakladığı 25 yaşındaki Emre Yelseli yaşamını yitirdi. Yelseli öldüren zanlı hastanede yapılan tedavisinden sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis, olay hakkında soruşturma başlattı.

Korkunç olay, akşam vakitlerinde Bursa’nın Gemlik ilçesinde Kumla Mahallesi’nde yaşandı. Öne sürülen iddialara göre Ramazan B., aralarında çıkan tartışmanın kısa sürede alevlenmesi üzerine Emre Yelseli’yi aracına alıp, Kumla Mezarlığı’nın yakınına getirdi. İkili arasındaki önce başlayan konuşma kısa sürede tartışmaya ve kavgaya dönüştü. Sonrasında bıçak ve tabancanın kullanıldığı silahlı kavgada Yelseli, bıçakla göğsünden yaralanırken, Ramazan B. ise silah ile bacağından vuruldu.

HAYATINI KAYBETTİ

İhbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Kalbine isabet eden bıçak darbesi nedeniyle ağır yaralanan Yelseli, sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalesinin ardından sevk edildiği Gemlik Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanlarının tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

GÖZALTINA ALINDI

Kurşunun bacağından sıyırdığı öğrenilen Ramazan B. ise hastanedeki tedavisinden sonra taburcu edildi. Ramazan B., taburcu edilir edilmez polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay hakkında polis ekipleri konuya ilişkin soruşturmasına devam ediyor.

 

Bursa gemlik tartışma