Bursa'da gurbetçi ailenin içinde bulunduğu otomobil şarampole yuvarlandı: 5 kişi yaralandı

TAKİP ET

Bursa'da, bir gurbetçi ailenin içinde bulunduğu otomobilin şarampole yuvarlandığı korkunç kaza sonucunda 1'i bebek, 2'si çocuk toplamda 5 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde İstanbul-İzmir Otoyolu Karacabey yakınlarında meydana geldi. Danimarka'da yaşayan bir gurbetçi ailenin içinde bulunduğu A.S. (34) tarafından yönetilen DL 39465 plakalı otomobil, kontrolünü kaybederek takla atıp şarampole yuvarlandı. Otomobil hurdaya döndü ve sürücü A.S. ile S.Ç. (31), E.S. (1), C.S. (10) ve M.S. (9) araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, yaralıları kurtararak çeşitli hastanelere sevk etti. Durumu ağır olan C.S.'nin tedavisine özellikle dikkat ediliyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu korkunç kaza, bir gurbetçi ailenin hayatını alt üst etti. Otomobilin şarampole yuvarlanması sonucunda 5 kişi yaralandı ve olay yerine gelen ekiplerin hızlı müdahalesiyle kurtarıldılar. Kazanın sebepleri üzerindeki soruşturma devam ederken, yaralıların tedavisi devam ediyor. Ailenin bu acı olayı, bir kez daha trafik güvenliğinin önemini hatırlatıyor.

Bursa trafik kazası -#032;yaralanma