Bursa'da feci kaza! Ters dönen araçtaki 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı

TAKİP ET

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonucu bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazada, otomobilin kontrolünü kaybederek takla atması sonucu araç ters döndü.

Kaza, Orhangazi ilçesinin Akharem Mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Gemlik ilçesinden Orhangazi Sölöz Mahallesi'ne gitmekte olan Ahmet Gürle'nin yönetimindeki 16 BAG 430 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Otomobil metrelerce savrulduktan sonra yoldan çıkarak takla attı ve ters döndü. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen yardım çağrısında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı ilk incelemede sürücü Ahmet Gürle'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan sürücünün eşi Necmiye Gürle (58) ve Semra Tepeler (54) ise ilk müdahalenin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kazanın ardından sürücü Ahmet Gürle'nin cenazesi, Orhangazi Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Yetkililer kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığını belirttiler.

Otomobilin takla atarak ters dönmesi sonucu meydana gelen bu üzücü kaza, bölgedeki trafik güvenliği ve sürücülerin dikkatli olma gerekliliği konusunda bir kez daha dikkatleri çekti. Trafik kazalarının önlenmesi ve güvenliğin artırılması için alınacak tedbirlerin önemi bir kez daha vurgulandı.

Bursa trafik kazası ölüm haberi