Bursa'da feci kaza: iki araç çarpıştı, 4 kişi yaşamını yitirdi

TAKİP ET

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, sabahın erken saatlerinde yaşanan korkunç bir kaza tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Yol kenarında park halindeki bir TIR'a çarpan otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 05.30 sıralarında Bursa-Balıkesir kara yolunun 60’ıncı kilometresindeki Uluabat Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Balıkesir'den Bursa istikametine seyir halinde olan Orhan Çalışkan'ın (46) kullandığı 16 KPD 36 plakalı otomobil, yol kenarında park halindeki TIR'a çarptı. TIR'ın içinde uyuyan sürücü Harun Tanrıverdi (42) korkunç çarpışmanın etkisiyle uyanarak olayı fark etti.

Kaza sonrasında bölgeye çok sayıda polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ancak ne yazık ki, otomobilde bulunan Orhan Çalışkan, eşi Serpil Çalışkan (40), kızları Ceydan Çalışkan (16) ve otomobildeki Ceyda Vatansever (16) hayatını kaybetti. Otomobilde yolcu olarak bulunan Z.Ş. (17) ile R.Ç. (14) ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı. R.Ç.'nin, hayatını kaybeden Serpil ve Orhan Çalışkan çiftinin oğlu olduğu öğrenildi.

Yaralılar tedavi altına alınırken, hayatını kaybeden 4 kişinin cansız bedenleri otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu acı olay, bir ailenin aniden yaşamını yitirmesi ve genç yaşlarda hayata veda eden iki gencin hüzünlü hikayesiyle yürekleri dağladı. Kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve ailelerine başsağlığı diliyoruz. Tüm sürücülerin trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları dileğiyle, bu tür kazaların bir daha yaşanmaması için hep birlikte daha dikkatli olalım.

Bursa trafik kazası ölüm haberi