Bursa'da eğlence mekanındaki silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı, 11 şüpheli gözaltında

TAKİP ET

Bursa'da bir eğlence mekanında çıkan silahlı çatışma sonucunda Gökhan Kılıç'ın (33) hayatını kaybettiği ve 3 kişinin yaralandığı olayla ilgili olarak Bursa ve Eskişehir'de toplam 11 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Olay, 7 Eylül tarihinde saat 01.30 sularında Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı'ndaki bir gece kulübünde meydana geldi. İddialara göre, gece kulübüne eğlenmeye gelen Çağlar B., Yasin K., Gökhan Kılıç ve Muhammet Okan K., gürültü yaptıkları gerekçesiyle güvenlik görevlileri tarafından mekandan çıkarılmak istendi. Bu olayın ardından çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Taraflar silahlarını çekerek birbirlerine ateş açtı. Çatışma sonucunda Yasin K., Gökhan Kılıç ve Muhammet Okan K. ile güvenlik görevlisi Güçlü Şamil E. yaralandı. Çağlar B. olay yerinden kaçtı, yaralılar ise ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Ancak Gökhan Kılıç, hastanede hayatını kaybetti. Polis, çatışmada kullanılan 3 tabancayı ele geçirirken, kaçan Çağlar B. daha sonra polis ekiplerince yakalandı.

Olayın ardından görgü tanıklarının ifadeleri ve güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, yaralanan Yasin K. ve Muhammet Okan K.'yi yaralayan ve Gökhan Kılıç'ın ölümüne sebep olan şüphelinin mekanın sahibi olan A.E. olduğunu belirledi. Teknik ve fiziki takip sonucunda Eskişehir'e kaçtığı tespit edilen A.E., kendisine yardım ettiği belirlenen 4 kişi ile birlikte saklandığı bir evde gözaltına alındı. Ayrıca olaya karıştığı tespit edilen 6 kişi de Bursa'da gözaltına alındı.

Muhammet Okan K.'nin hastaneden taburcu edildiği, diğer iki yaralının ise hastanedeki tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Soruşturma ise devam ediyor. Bu olay, gece kulüplerinde yaşanan güvenlik sorunlarına ve silahlı olaylara dikkat çekiyor.

Bursa silahlı çatışma ölüm haberi