Bursa'da düğünden dönen ailenin otomobili dere yatağına uçtu, bir kişi hayatını kaybetti

TAKİP ET

Kestel ilçesinde düğünden dönüş yolunda olan bir ailenin otomobili dere yatağına uçtu. Kazada sürücü Vedat Ceylan (50) ve oğlu Alper Ceylan (23) yaralanırken, eşi Hatice Ceylan (49) ise hayatını kaybetti.

Kaza, Babasultan Mahallesi mevkisinde Bursa-Ankara karayolu üzerinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Ankara'da akrabalarının düğününe katıldıktan sonra Bursa'ya dönmek üzere yola çıkan ailenin içinde bulunduğu 16 HV 101 plakalı otomobil, sürücü Vedat Ceylan'ın kontrolünden çıkarak dere yatağına düştü. Kazada, Vedat Ceylan ile eşi Hatice Ceylan ve oğlu Alper Ceylan yaralandı. Araçta sıkışan çifti kurtarmak için itfaiye ekipleri çalışırken, Alper Ceylan kendi imkanlarıyla araçtan çıkarak 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. Olay yerine jandarma, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sürücü ve eşi itfaiye tarafından kurtarıldı.

YARALILARIN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

İlk müdahalelerin ardından yaralılar ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi, ancak Hatice Ceylan tüm doktor çabalarına rağmen kurtarılamadı. Baba ve oğlunun tedavisi devam ederken, jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Bursa Kestel trafik kazası