Bursa'da bazanın içinde erkek cesedi bulundu

TAKİP ET

Bursa'da yaşanan olayda bir evde bulunan bazanın içinde çıplak erkek cesedi çıktı. Olayda cinayet zanlısı Eskişehir'de gözaltına alınırken öldürülen kişinin kimliği ise Galip Bayram olduğu ortaya çıktı. 21 yaşındaki cinayet zanlısı K.D.'nin arkadaşı 16 yaşındaki E.A.'nın itirafı ile tespit edildi. E.A.'nın ifadesi alınırken E.A. ile K.D.'nin emniyetteki işlemleri halen devam ediyor. 

Bursa'da meydana gelen olayda evdeki bazanın içinde Galip Bayram'ın çıplak halde cesedi bulundu. Cinayet zanlısı 21 yaşındaki K.D. Eskişehir'de polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, K.D.'nin 16 yaşındaki arkadaşı E.A.'nın itirafı ile gerçekler ortaya çıktı. E.A.'nın, emniyette verdiği ifadesinde; K.D.'nin arkadaşı Galip Bayram'ın evine geldiği, bir sürenin ardından tuvalete gittiğini, döndüğünde ise K.D.'nin Bayram'ı elleri ile boğduğunu fark ettiğini fakat engel olamadığını ifade ettiği öğrenildi. 

ÇIPLAK HALDE CANSIZ BEDENİ BULUNDU 

Olay, geçtiğimiz gün Bursa’nın Gemlik ilçesinin Kumla Mahallesi'nde yaşandı. İddialara göre K.D., arkadaşı E.A. ile Galip Bayram'ın yanına geldi. K.D. ile Bayram arasında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenden tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede içinde alevlenmesiyle kavgaya dönüşürken K.D., Bayram'ı boğarak öldürdü. K.D. ile E.A., ardından evden kaçtı. Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne akşam vakitlerinde gelen E.A., pişman olduğunu söyleyerek itirafta bulundu. Bunun üzerine düğmeye basan polis ekipleri, E.A.'nın tarif ettiği alanda incelemelerde bulundu. Gece Galip Bayram'ın 3 ay önce kiraladığı eve gelen ekipler, salonda bulunan bazanın içinde çıplak cesedini tespit etti. Polis ekipleri ile savcının olay yerindeki araştırmasının ardından Bayram'ın cansız bedeni, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi. 

"ELLERİYLE BOĞDU" 

E.A.'nın, emniyette verdiği ifadesinde; K.D.'nin arkadaşı Galip Bayram'ın evine geldiği, bir sürenin ardından tuvalete gittiğini, döndüğünde ise K.D.'nin Bayram'ı elleri ile boğduğunu fark ettiğini fakat engel olamadığını dile getirdi. 

ESKİŞEHİR'DE YAKALANDI 

E.A.'nın ifadesinin ardından ekipler, K.D.'yi yakalamak için soruşturma başlattı. Eskişehir'e kaçtığını belirleyen ekipler, K.D.'yi yakalayarak gözaltına aldı. E.A. ile K.D.'nin emniyetteki işlemleri halen devam ediyor. 

Bursa baza cinayet