Bursa'da anne ve kızına çarpan 12 yaşındaki çocuk sürücü: "Babam beni öldürür"

TAKİP ET

Bursa İnegöl'de ters yönde seyir halinde bulunan motosikletiyle giden 12 yaşındaki bir çocuk anne ile 9 yaşındaki kızına çarparak olay yerinden kaçtı. Kaçtığı esnada motosikleti devrilen çocuk, polis ekiplerini bir anda yanında bulunca "Valla öldürür beni babam, ceza yazma. Valla keser beni babam." diyerek yalvardı

Yaşanan kaza, Kemalpaşa Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yaşandı. Ters yönde hareket halindeki motosiklet sürücü 12 yaşındaki E.V., kontrolünde bulunan tescilsiz motosiklet, karşıdan karşıya geçmeye çalışan 35 yaşındaki anne Şermin Y. ile kızı 9 yaşındaki Ada'ya çarptı.

Kaza nedeniyle Anne ve kızın yaralanmasına sebep olan sürücü hızla olay yerinde kaçmaya çalıştı. Olayı fark eden trafik ekipleri, hızlı olan motosikletli çocuğa yetişerek 'dur' ihtarında bulundu. Polisin ihtarına uymayıp kaçmaya çalışan 12 yaşındaki çocuk sürücünün motosikleti bir anda devrildi. Kaza neticesinde motosiklet sürücüsü yaralandı.

POLİSE YALVARDI

12 yaşındaki yaralı olan sürücü E.V., "Valla öldürür beni babam. Ayağına kapanayım ceza yazma. Valla keser beni babam." Diyerek ekiplere yalvardı. Yaralılar olay yerine intikal eden ambulanslar ile İnegöl Devlet Hastanesine götürüldü. Kaza hakkında soruşturma açıldı.

Bursa motosiklet