Burdur'da Kan Donduran Olay! Bıçakladığı Kız Arkadaşının Ölmediğini Fark Eden Genç Yaptığı Şeyle Dehşete Düşürdü

TAKİP ET

Burdur'un Ağlasun ilçesinde üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen 19 yaşındaki Furkan K. kız arkadaşı olan 17 yaşındaki Ayten K.'yi bıçakladıktan sonra ölmediğini görünce yastıkla boğarak dehşet saçtı. 19 yaşındaki gencin sevgilisini öldürmesinin ardından kendi boynunu ve bileklerini keserek intihara kalkıştığı öğrenildi.

Burdur’un Ağlasun ilçesinde üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen 19 yaşındaki Furkan K. kız arkadaşı olan 17 yaşındaki Ayten K.’yi bıçakladıktan sonra ölmediğini görünce yastıkla boğarak dehşet saçtı. 19 yaşındaki gencin sevgilisini öldürmesinin ardından kendi boynunu ve bileklerini keserek intihara kalkıştığı öğrenildi. 

Burdur Ağlasun ilçesinde meydana gelen olayın 4 katlı bir öğrenci apartında yaşadığı öğrenildi. 19 yaşında olan ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Ağlasun MYO’da üniversite 1. sınıf öğrencisi olduğu belirlenen Furkan K.’nin Mersin’den yanına gelen 17 yaşındaki lise öğrencisi sevgilisi Ayten K.’yi önce bıçakladığı ölmediğini görünce de yastıkla boğarak öldürdüğü öğrenildi. Olayın ardından kendi bileklerini ve boğazını keserek intihara kalkışan Furkan K.’nin yaralı şekilde hastaneye kaldırıldığı bilgisine ulaşıldı.

ÖLMEDİĞİNİ GÖRÜNCE TYASTIKLA BOĞMUŞ

Alınan bilgilere göre, intihara kalkışan ve yaralı şekilde hastaneye kaldırılan Furkan K.’nin verdiği ilk ifadesinde Mersin’den Burdur’a yanına gelen Ayten K.’nin sevgilisi olduğunu söylediği ve evde birlikte kaldığı kız arkadaşı Ayten K.’nin kendisini aldatmasından dolayı birlikte intihar kararı aldıklarını söylediği öğrenildi. Gece yarısı 17 yaşındaki sevgilisi Ayten K.’yi bıçakladığını söyleyen Furkan K., sevgilisinin ölmediğini fark edince yastıkla boğarak öldürdüğünü belirtti. Sevgilisini öldürdükten sonra kendi boynunu ve bileklerini de keserek intihara kalkıştığını söyleyen Furkan K.’nın hastanedeki tedavisi sürerken polis ekipleri 19 yaşındaki gencin olayın ardından ilk olarak mezarlıkta çamaşır ipiyle kendini asarak intihara kalkıştığını başaramayınca da boynunu ve bileklerini keserek intihar etmeye kalktığını belirledi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

 

Burdur Burdur haberleri Sevgilisini öldüren genç Üniversiteli genç Boğarak öldürdü İntihar