Burdur'da Fıkra Gibi İntihar! Binadan Atlayan Genç Aydınlatma Direğinde Asılı Kaldı

TAKİP ET

Burdur'da akıllara durgunluk veren bir intihar girişimi yaşandı. İntihar etmek için 2. Katta yer alan binaya çıkan ve kendini boşluğa bırakan genç aydınlatma direğinde asılı kaldı. Gencin binadan atladığı ve aydınlatma direğinde asılı kaldığı anlar çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Burdur’da akıllara durgunluk veren bir intihar girişimi yaşandı. İntihar etmek için 2. Katta yer alan binaya çıkan ve kendini boşluğa bırakan genç aydınlatma direğinde asılı kaldı. Gencin binadan atladığı ve aydınlatma direğinde asılı kaldığı anlar çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, Burdur Özgür Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, K.C isimli bir genç mahallede bulunan bir binanın 2. katına çıkarak intihar girişiminde bulunmak istedi. Gencin binaya çıktığını gören vatandaşlar panik ve korku içinde durumu polise ihbar etti. İhbarı alan polis ekipleri bölgeye gelirken itfaiye ve sağlık ekiplerine olay yerine yönlendirildi.

İKNA OLMADI ATLAYARAK DİREKTE ASILI KALDI

Olay yerine gelen polis ekipleri ve çevrede toplanan kalabalık intihar etmek isteyen genci ikna etmek istese de genç kimseyi dinlemedi ve ölmek istediğini söyleyerek kendisini 2. kattan boşluğa bıraktı. Gencin kendini bıraktığı anlarda herkes büyük panik yaşarken 2. kattan atlayan K.C bir aydınlatma direğinde asılı kaldı. Herkesin şaşkına döndüğü olay sonrası K.C’nin yere düşmediğini gören vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

ASILI KALDIĞI DİREKTEN VATANDAŞLAR İNDİRDİ

Kendini boşluğa bırakan ve aydınlatma direğinde asılı kalan gencin yardımına aşağıda bekleyen kalabalık koştu. Ekipler ve vatandaşların yardımıyla asılı kaldığı direkten indirilen genç daha sonra polis gözetimi altında sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirlenen gencin intihar girişiminde bulunduğu anlar cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

 

Burdur İntihar Aydınlatma Direği Asılı kaldı İntihar girişimi