Burcunuz Bu Hafta Neler Söylüyor! Haftalık Burç Yorumları 26 Kasım - 1 Aralık 2018

TAKİP ET

Bu hafta burcunuz size neler söylüyor? Haftalık burç yorumlarında neler var? 26 Kasım - 1 Aralık 2018 haftalık burç yorumları...

Artık her hafta ayrıntılı burç yorumlarınız ile karşınızdayız. Bu hafta burcunuz size ne diyor? Bir bakalım…

Koç (21 Mart – 20 Nisan)

Sevgili koçlar, haftanın ilk günleri kendinize güveniniz tam ve cesur bir şekilde hareket edebilirsiniz. İddialı yönlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Yakın çevreniz, komşu veya kardeş ilişkilerinizle ilgili bir konu gündeme gelebilir. Maddi konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.  Çevrenizden gelen maddi destek varsa bununla ilgili kararlar önemli sırada yer alabilir. Bu günlerde seyahat gündeminize gelebilir.

Boğa (21 Nisan – 21 Mayıs)

Sevgili boğalar, bu hafta güçlü duygular ortaya çıkıyor. Özgüven ve cesaretiniz yükseliyor, girişimci yönlerinizi daha kuvvetli şekilde ortaya koyabilirsiniz. Artık hırslı ve güçlü yönlerinizi ortaya koyma zamanı, iş ve para konuların daha motive hissedeceksiniz. Şanslı bir dönemin başladığını düşünebilirsiniz. Herhangi bir karar almadan önce, acele etmeden yaklaşmanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Olaylara kötümser bakmayın.

İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

Sevgili ikizler, bu hafta yaşamınızın genel temposunu biraz daha yavaşlatmanız, özellikle sağlık açısından dikkatli davranmanız gerekiyor. Sizi zora sokacak ağır işlerden uzak durmaya çalışmalısınız. Hayatınızın genel gidişatı, hedef ve arzularınız ile ilgili yeni kararlar almış, yeni bir döneme başlama isteği içinde olabilirsiniz. Bu zamanlar eski ilişkilerinizin tekrar gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Aşk, tutku ve heyecanlar açısından oldukça eğlenceli günler geçireceksiniz.

Yengeç (23 Haziran- 22 Temmuz)

Sevgili yengeçler, haftanın ilk günlerinde hedeflerinize odaklı hareket ederken, değişimi hissetmeye başlayıp, hayatın akışı içerisine kendinizi bırakacak bir sürece doğru gidiyorsunuz. Bu hafta çalışkan ve üretken taraflarınızı ortaya koymak isteyebilirsiniz.  Sizin hayatınızda önemli yere sahip olan aşk ve arkadaş ilişkilerinizde, kendinizi sıkışmış ve arada kalmış hissedebilirsiniz.  Rüyalarınız ve sevgileriniz oldukça kuvvetli, kendinize inanın.

Aslan (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Sevgili aslanlar, haftanın ilk günlerinde uzaklara dair konular gündeminizde olabilir. Hafta ortasına doğru, daha heyecanlı ve coşkulu taraflarınızı ortaya koyacağınız birkaç haftalık bir dönem başlıyor. Yakın dost, akraba ve kardeşleriniz arasındaki ilişkilerde dengeleri kurma görevi tamamen size kalmış. Bu hafta ilişkilerdeki konuları açıklığa kavuşturmak için uygun bir hafta olabilir. Kaygı ve korkularınızı duygularınızda yeri olmadığını düşünerek bastırmaya çalışmanız sizi fazlaca gerebilir.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)

Sevgili başaklar, bu hafta iletişim konusunda dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Söylediğiniz kelimeler rahatlıkla yanlış anlaşılabileceği ortamlar oluşabilir. Haftanın ilk günlerinde hırslı ve güçlü yönlerinizi daha fazla ön plana çıkarabilirsiniz. Hafta ortasına doğru, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşıp daha özgür olmak isteyebilirsiniz. Ailenizle birlikte olmak ve yakında ilgilenmek isteyeceğiniz bir hafta sizi bekliyor. 

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)

Sevgili teraziler, haftanın ilk günlerinde ikili ilişkiler, birliktelikler ve ortaklıklar fazlaca gündeminizi meşgul edebilir. Hafta ortasına doğru mücadeleci yönünüz ortaya çıkabilir, daha hırslı ve kararlı şekilde iş ve para konuları ile ilgileneceksiniz. Maddi konularda aldığınız kararlar, bu zamanlarda en önemli gündeminiz arasına girebilir. Estetik kaygılarınızın da ön plana çıktığı bir hafta olacak. 

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)

Sevgili akrepler, bu hafta gelir- gider dengesini iyi ayarlamaya çalışmalısınız.  Harcamalarınızı bir miktar arttırabilirsiniz.  Haftanın ilk günlerinde yoğun ve kalabalık bir gündeminiz olabilir. Fazlaca detayla uğraşmanız gerekebilir. Hafta ortasına doğru, yeteneklerinizi değerlendirip kendinizi geliştirme konusuna daha fazla odaklanıp, kendinizi çok daha motive hissedebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise ilişkinizde dalgalanmalar olabilir.

Yay (22 Kasım – 21 Aralık)

Sevgili yaylar, güneş sizin burcunuzda parlıyor.  Hafta ortasından sonra hayatınızın kontrolünü daha fazla elinize alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Haftanın ilk günlerinde aşka ve sevdiklerinize dair konular gündeminizde olabilir. Hafta sonuna doğru ise ilişkileriniz ve ortaklığınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Sizi diğer insanlardan ayıran her türlü detayda gelişmeler oluşarak, yaşamınızı tam istediğiniz gibi yaşamak için kolları sıvamış olabilirsiniz.

Oğlak (22 Aralık – 21 Ocak)

Sevgili oğlaklar, yapınız gereği hayata daha korumacı yaklaşımlar sergileyebiliyorsunuz. Bu tavırlarınız kaygılarınızın artmasına sebep olabilir. Tamamen mutlu bir şekilde korkular olmadan eğlenmek isteseniz bile, sürekli aklınızı kurcalayan kaygılardan kurtulamıyorsunuz. Hayatı sürekli planmaya çalışmadan yaşamak size daha fazla yaşam enerjisi verecektir. Haftanın ilk günlerinde gündeminizde aile konuları olabilir. Sevdiklerinizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Hafta sonuna doğru maddi olarak gözünüzden kaçan bir ayrıntı, unutulan bir fatura veya hesap hatası çıkabilir.

Kova (22 Ocak – 19 Şubat)

Sevgili kovalar, haftanın ilk günlerinde yakın çevrenizde çok fazla kişiyle görüşebilir, kardeş veya komşularınızla bir araya gelip bolca iletişime geçebilirsiniz. Aile konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.  Hafta ortasına doğru sosyal çevrenizin sizin için en önemli detay olacağı günler yaşayabilirsiniz. Toplum içerisindeki yerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonunda ise aşka ve sevgiye dair bir gelişme sizi bekliyor olabilir.

Balık (20 Şubat – 20 Mart)

Sevgili balıklar, bu hafta etrafınızdaki yaşanan olayları daha net göreceğiniz bir haftaya gireceksiniz. Gerçekleri biraz daha net görmek size iyi gelecektir. Gündeminiz haftanın ilk günlerinde maddi konular odaklı olabilir. Hafta ortasına doğru kariyer odaklı, hedef ve planlarınız doğrultusunda, kendinizi daha motive hissedebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise aileniz ve evinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Hobileriniz ve gezip görmek istediğiniz yerlere gitmek için doğru dönemdesiniz.

Haftalık burç yorumları günlük burç yorumu İkizler Yengeç Akrep Başak Terazi Kova Balık Koç Aslan Boğa Yay Astroloji Merkür Venüs Retro Satürn 3-7 Eylül 2018 Haftalık burç yorumları günlük burç yorumu İkizler Yengeç Akrep Baş