Bunu Yapan Öz Anne! Bebeğinin Yavaş Yavaş Ölmesi İçin Vücuduna Şırıngayla Çamaşır Suyu Ve Sıvı Sabun Enjekte Etti

TAKİP ET

Korkunç olay İstanbul Avcılar'da yaşandı. Elif K.'nin Bir buçuk yaşındaki kızı Eylül Miray'ın vücuduna şırınga ile çamaşır suyu ve sıvı sabun enjekte ederek jiletle vücudunun çeşitli yerlerini keserek işkence yaptığı ortaya çıktı. Olaydan doktorların şüphelenmesi üzerine kadın son 6 ayda 2 defa gözaltına alındı ancak suçunu inkar ettiği için serbest kaldı. 1 hafta önce kendiliğinden Polis Merkezine giden kadın suçunu itiraf etti ve "Kızıma bir türlü ısınamadım, ölmesi için yaptım' dedi. 29 yaşındaki cani anne çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

İstanbul Avcılar'da yaşayan  Elif K. ile Eray K. 12 yıl önce evlendi. Bu evlilikten iki çocuk sahibi olan çiftin bir buçuk yıl önce de Eylül Miray adını verdikleri 3. çocukları doğdu. Fakat Miray bebek çiftin diğer çocuklarına göre sürekli hastalanmaya başladı. Miray bebeğin Henüz 1 aylıkken kulaklarından ve göbek deliğinden kan gelmesi üzerine babası doktor doktor gezdirdi. Fakat Doktorlar bebeğe herhangi bir teshis koyamadı.

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Miray bebeğin durumu kötüleşmesi üzerine o tarihte 9 aylık olan bebek ambulansla Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Bebeğin kafatası ve karındaki çatlaklar ve kanama ile vücudunun çeşitli yerlerinde çizik ve morlukları olmasından şüphelenen Doktorlar anne ile konuştu. Doktorlar Annenin anlatımlarından şüphelenerek durumu Polise haber verdi. Fatih Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili olarak devreye girerek Savcılık tarafından hakkında 'eziyet ve işkence' suçundan soruşturma başlatılan anneyi Gözaltına aldı ve Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim etti. Ancak karakolda verdiği ifadede suçlamaları kabul etmeyen anne serbest kaldı. Miray bebeğin rahatsızlıkları bu süre içerisinde de devam ederken 20 ağustos günü aynı şikayetler ile Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir kez daha anne polis tarafından gözaltına alındı ancak yine serbest kaldı.

YAKALANACAĞINI ANLAYINCA TESLİM OLDU

Bebek yeniden Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken bir doktor annenin odaya girmesini yasakladı. Tedavi sürecinde bebeğin iyileşmeye başladı görülünce bütün gözler anneye çevrildi. Anne de bunun üzerine yakalanacağını anlayarak 9 Şubat günü Avcılar polis merkezine giderek teslim oldu.

YAVAŞ YAVAŞ ÖLMESİNİ İSTEMİŞ

Anne burada verdiği ifadede daha önceki ifadelerinde suçlamaları kabul etmediğini fakat Vicdan azabına dayanamadığını belirterek bebeğini işkenceyi kendisinin yaptığını ancak pişman olduğunu söyledi. Doğduğu günden bu yana bebeğinin vücuduna şırınga ile çamaşır suyu ve sıvı sabun enjekte ettiğini söyleyen anne kafatası ile vücudunun çeşitli yerlerine niyetle kestiğini Böylelikle de yavaş yavaş ölmesini planladığını söyledi. Anne bebeğinin hastanede yattığı dönemde bile sıvı sabun enjekte ettiğini anlattı.

"KIZIMA ISINAMADIM, ÖLMESİNİ İSTEDİM"

Polis Merkezi'nde işlemlerinin tamamlanmasının ardından savcılığa sevk edilen anne burada verdiği ifadede de, "Kızıma bir türlü ısınamadım, ölmesi için yaptım" dedi.  Bebeğinin doğduktan sonra solunum sıkıntısı yüzünden bir ay hastanede yattığını söyleyen anne,"Kızımı sevemedim, ona ısınamadım. İşkence yapmaya karar verdim. Bir aylıktan itibaren düzenli olarak şırınga iğnesi ile ağzının içine, burun içine, kulak içine, göbek deliğine batırarak vücudundan kan gelmesini sağladım. Sonrasında hastaneye götürüp tedavi ettirdim. Taburcu olup eve geldiğinde de aynı şekilde şırınga iğnesi ile vücudunun çeşitli yerlerini kanatarak, kafatasına, gözlerinin ortasına, bacaklarına, kollarına, göğüs kısmına jiletle kesikler atarak eziyet etmeye devam ettim. Hastanede tedavi gördüğü sırada tuvaletten şırıngaya doldurduğum sıvı sabunu damarından enjekte ettim. Evde de çamaşır suyunu yine şırıngayla damarından verdim. Bu süreç kızım bir aylıktan itibaren başladı. Hakkımda soruşturma açılmıştı ama ben inkar etmiştim. Eziyeti ailemdekiler uyuduğu sırada ya da görmedikleri anda yapıyordum" dediği öğrenildi.

TUTUKLANDI

Şu anda bir buçuk yaşında olan bebek Eylül Miray’a sistematik olarak Işkence ve eziyet yaptığı tespit edilen anne tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şu anda babasıyla yaşamaya devam eden Miray bebek sağlığına kavuşmayı başladı.

istanbul avcılar anne işkence son dakika son dakika haberi