Bunu Yapan Öz Anne-Babası! Görücü Usulü Evliliği Kabul Etmeyen Kızlarının Yüzüne Kızgın Yağ Döktüler

TAKİP ET

ABD'de yaşamlarını sürdüren Iraklı bir ailenin 20 bin dolar karşılığında görücü usulüyle evlendirmek istedikleri kızlarının bu evliliği kabul etmemesi sonucunda kızlarını döverek yüzüne kızgın yağ döktü. Evden kaçan kız polise sığınarak canını zor kurtardı.

ABD’de yaşamlarını sürdüren Iraklı bir ailenin 20 bin dolar karşılığında görücü usulüyle evlendirmek istedikleri kızlarının bu evliliği kabul etmemesi sonucunda kızlarını döverek yüzüne kızgın yağ döktü. Evden kaçan kız polise sığınarak canını zor kurtardı.

Olay, ABD’nin Teksas şehrinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Iraklı olan ve ABD’de yaşayan bir aile 16 yaşında olan kızlarını 20 bin dolar karşılığında görücü usulüyle evlendirmek istedi. Ancak kızlarının bunu kabul etmemesi üzerine anne ve baba kızlarına dehşeti yaşattı.

DÖVDÜKTEN SINRA YÜZÜNE KIZGIN YAĞ DÖKTÜLER

Iraklı olan ve ABD’de yaşayan anne ve baba henüz 16 yaşında olan kızlarını 20 bin dolar karşılığında bir adamla evlendirmek istedi. Görücü usulü olacak olan bu evliliği reddeden liseli genç kız anne ve babasına karşı çıkınca dehşeti yaşadı. Alınan bilgilere göre, anne ve babanın 20 bin doları kızlarını evlendirecekleri adamdan aldıkları ve kızlarının bu evliliğe karşı çıkması üzerime deliye döndükleri öğrenildi. Evliliği kabul etmeyen 16 yaşındaki lise öğrencisi genç kızın anne ve babası tarafından dövüldükten sonra babası tarafından yüzüne yemek yağı döküldüğü öğrenildi. Evden kaçarak polise sığınan kızın canını zor kurtardığı öğrenildi. 

POLİS GENÇ KIZI VE KARDEŞLERİNİ KORUMA ALTINA ALDI

Polis, evden kaçan genç kızın daha öncede anne ve babası tarafından defalarca şiddet gördüğünü belirledi. Anne ve babasından şiddet gören ve zorla evlendirilmeye çalışılan genç kız ve 5 kardeşi polis tarafından koruma altına alındı. 

 

Dünya haberleri Genç kız Görücü usulü evlilik ABD Irak Anne Baba