Bunalıma Girip Makası Kendisine Sapladı!

TAKİP ET

Kocaeli'nde bunalıma girdiği söylenen bir genç kız evde bulduğu makası kendi karnına sapladı. Konunun ardından polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olayın yaşandığı öğrenildi. 25 yaşındaki ismi verilmeyen bir genç kız ailesi ile birlikte oturduğu evde bazı sebeplerden dolayı bunalıma girdi. bir süredir kimseyle konuşmak istemeyen ve bunalımda olduğu söylenen genç kızın odasına girdikten sonra yaptıkları adeta kan dondurdu. 

Sessiz sedasız bir şekilde odasına giren genç kız odasında bulunan makası bir anda eline alarak karın boşluğuna sert bir şekilde sapladı. Makası karnına saplamasının ardından kanlar içerisinde açıyla yere yığıldı. Olay yerine hemen sağlık ekipleri geldi. Genç kız kanlar içerisinde bulununca hemen müdahale edildi. İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. 

BUNALIMA GİRDİĞİ İÇİN YAPMIŞ

Olay yerine gelen polis ekipleri konu hakkında inceleme başlattığını açıklamıştı. Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu ve hala tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Polis tarafından yapılan soruşturmanın ardından genç kızın bir yakını ile tartışma yaşadığı ve bu yüzden bunalıma girdiği öğrenildi. 

Uzun zamandır bunalımda olduğu söylenen genç kızın içine kapandığını ve kimseyle konuşmak istemediğini söyleyen aile yaşananlardan dolayı çok üzgün olduklarını anlattılar. Konu hakkında soruşturma hala devam ederken genç kızın tedavisinin ardından psikolojik destek görmesi gerektiği belirtildi. 

kocaeli intihar girişimi makas