Bülent Ersoy'un Yırllardır Sakladığı Sır Ortaya Çıktı! Kadın Olma Ameliyatı İçin Hastaneye Gittiğinde Meğer...

TAKİP ET

Son günlerde verdiği demeçlerle gündem olan yapımcı Türker İnanoğlu, bu defa da Bülent Ersoy hakkında söyledikleri ile çok konuşulacağa benziyor. İnanoğlu, Diva Bülent Ersoy'un kadın olmak için hastaneye gittiğinde parasızlıktan mahsur kaldığını anlattı.

Son günlerde verdiği demeçlerle gündem olan yapımcı Türker İnanoğlu, bu defa da Bülent Ersoy hakkında söyledikleri ile çok konuşulacağa benziyor.  İnanoğlu, Diva Bülent Ersoy’un kadın olmak için hastaneye gittiğinde parasızlıktan mahsur kaldığını anlattı. 

Yeşilçam’ın duayen isimlerinden Türker İnanoğlu, Sözcü’den Soysal’a verdiği röportajda söyledikleri ile gündeme bomba gibi düştü. Daha önce Türkan Şoray ve Cüneyt Arkın ile ilgili söyledikleri ile gündemi sarsan İnanoğlu, Bülent Ersoy hakkında söyledikleriyle de çok konuşulacak. 

“KADIN OLMASAYDI DAHA DA YÜKSEKLERDE OLURDU”
Türker İnanoğlu, Bülent Ersoy’un kadın olmasaydı daha da yükseklerde olacağını belirterek, Bülent Ersoy’u nasıl keşfettiğini ve Ersoy’un cinsiyet değiştirme sürecinde yaşadıklarını anlattı. 

“HASTANEDE REHİN KALDI”
Bülent Ersoy’un cinsiyet değiştirme ameliyatı için İngiltere’de bir hastane ile anlaştığını, o dönem Fahrettin Aslan’dan biraz para alıp gittiğini söyleyen İnanoğlu, o dönemde yurt dışına büyük paralarla çıkmanın mümkün olmadığını, Fahrettin Aslan paranın kalanını yollamak için bir yol ararken Bülent Ersoy’un annesinin gelerek “Kuran’a el basacaksın. O parayı vermeyeceksin Bülent’e! Ameliyat olmasın” dediğini anlattı. İnanoğlu açıklamasının devamında, Fahrettin Aslan; “Söz verdim ama” filan dese de, annesi asla kabul etmiyor. Çaresiz kalıyor, “Peki” diyor. Bülent hastanede. Hiçbir şeyden haberi yok. Paranın devamı gelmiyor. Arıyor, ama Fahrettin Aslan çıkmıyor telefonlarına. Deliriyor! Hastanede rehin kalıyor. Bülent bir gece yarısı evden beni aradı. Benim hiçbir şeyden haberim yok tabii. Dedi ki; “Fahrettin Aslan bana büyük kötülük yaptı! Parayı göndereceğim dedi, göndermedi. Para gelmezse hastaneden çıkamayacağım rehin kaldım. Bu parayı sen gönderebilir misin?..” Gülşen (Bubikoğlu) çok üzüldü: “Yazıktır, bir şeyler yap” dedi. Nasıl göndereyim, bu parayı çıkarma imkanı yok, elden götüreceğiz. Londra’da Moiz adında bir dostum var, onu aradım. Dedi ki; “Sen gel al parayı. Ben aracıya para vermem!” Gülşen, Nevzat abla, ben kalktık gittik Londra’ya. Nevzat abla dediğim; Nevzat Okçugil… Çok yakınımdı benim. Parayı verdim, ameliyatını oldu.” dedi. 

bülent ersoy türker inanoğlu sır açıklama magazin son dakika son dakika haberi