Bülent Ersoy'dan Hande Yener'e Taciz

TAKİP ET

Bülent Ersoy'un önünden geçen Hande Yener, Diva'nın şakalarından nasibini aldı.

Quality of Magazine Dergisi'nin 7. yıldönümü nedeniyle düzenlenen gecede birçok ünlü isim yer aldı. Bu ünlü isimler arasında bulunan Diva Bülent Ersoy'un Hande Yener'e yaptığı hareket ise geceye damgasını vurdu.

Diva, geceye modacı Barbaros Şansal ile birlikte katıldı. Bülent Ersoy'un Afrika usulü saç örgüsü ise oldukça dikkat çekti. Ödül töreninin yapıldığı yere doğru giden Diva, bir ara mikrofonu eline aldı ve "Bırakın kons (konsomatris) gibi masaları gezeyim" diyerek şakalar yaptı. Daha sonra da soluğu ünlü isimlerin yanında aldı.

HANDE YENER'DEN YENİ ALBÜM GELİYOR

Geceye geç saatlerde katılan Hande Yener'in siyah gözlükleri dikkat çekti. Gazetecilerin sorularına yeni albümü ile ilgili iddialı sözler sarf eden Yener  "Bütün şarkılarımız hit. Bu yaz Bodrum'daki işletmelerimizle de şarkılarımızla da başarılı olacağız" dedi.

BÜLENT ERSOY'DAN ELLE KONTROL

Ödül töreninin yapıldığı alana doğru ilerleyen Hande Yener, Bülent Ersoy ve Orhan Gencebay'ın olduğu ön locaya oturmak istedi. Orhan Gencebay'ın yanına geçeceği sırada Bülent Ersoy'un önünden geçen Hande Yener'e Diva elleriyle destek attı.

"OHH MAŞALLAH" DEDİ

Hande Yener'in poposunu elleriyle tutan Diva, "ohh maşallah" diyerek yüzlerde tebessüm yarattı.

kaynak: haberler.com

bülent ersoy hande yeneri elledi bülent ersoy taciz bülent ersoydan hande yenere taciz hande yener taciz