Bülent Ersoy, kıyafetiyle Kuaförüm Sensin'e damga vurdu!

TAKİP ET

Show TV ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün evlerinize konuk olan Kuaförüm Sensin'in jüri koltuğunda oturan Diva Bülent Ersoy, kıyafetiyle programa damga vurdu.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün evlerinize konuk olan Kuaförüm Sensin’in jüri koltuğunda oturan Diva Bülent Ersoy, kıyafetiyle programa damga vurdu. Giydiği farklı kıyafetle ekrana damga vuran Diva, sosyal medyanın da gündemine oturdu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Ersoy’un kıyafetiyle ilgili yorum yaptı.

Kıyafeti Olay Oldu

Kuaförüm Sensin, kısa bir süre önce jüri üyelerinde değişikliğe gitmişti. Jüri üyeleri, Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç ile yoluna devam eden yarışmada, stüdyonun konseptinde de değişikliğe gidilmişti. Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından biri olan Kuaförüm Sensin’in jüri koltuğunda oturan ve yarışmaya farklı bir hava katan Diva Bülent Ersoy’un bugün tercih ettiği kıyafet olay oldu. 


Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu

İzleyici tarafından büyük bir beğeniyle izlenen Kuaförüm Sensin yarışmasının jürileri arasında olan Bülent Ersoy, zaman zaman sert eleştirileri ile ekrana yansırken zaman zaman da güçlü sesiyle söylediği şarkılarla hem ekran başındaki izleyicilerin hem de stüdyodakilerin havasını değiştiriyor. Yarışmacılara verdiği puanlar ve yaptığı yorumların yanı sıra giydiği kıyafetler ve farklı tarzı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Bülent Ersoy’un bugün tercih ettiği kıyafet sosyal medyanın gündemine oturdu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Ersoy’un kıyafetini yorumladı. Bazı kullanıcılar Diva’yı kıyafetinin içinde çizgi film karakteri ‘tweety’e benzetti. 
 

bülent ersoy kuaförüm sensin