Buket Aydın ve Emir Sarıgül aşkı bu fotoğrafla belgelendi

TAKİP ET

Emir Sarıgül ile arasında çıkan aşk dedikodularını kesin bir dille yalanlayan Buket Aydın'ın ortaya çıkan yeni fotoğrafları aşkın gerçek olduğunu belgeledi.

Emir Sarıgül ile arasında çıkan aşk dedikodularını kesin bir dille yalanlayan Buket Aydın’ın ortaya çıkan yeni fotoğrafları aşkın gerçek olduğunu belgeledi. Daha önce istifası ve boşanmasıyla gündeme gelen Buket Aydın, Emir Sarıgül ile ortaya çıkan ve aş dedikodularını alevlendiren fotoğraflarla ilgili tüm iddiaların yalan olduğunu açıklamıştı. Ancak aşkın gerçek olduğunu ortaya çıkara yeni fotoğraflar gündeme bomba gibi düştü.

Arkadaşız Demişti

Mayıs ayında Demirören Medya’daki görevinden istifa ettiğini açıklayan ve istifasının hemen ardından boşanması ile gündeme gelen Buket Aydın, Emir Sarıgül ile ortaya çıkan fotoğraflardaki aşk dedikodularını yalanlayarak ‘arkadaşız’ demişti.



Samimi Pozları Ortaya Çıktı

Demirören Medya’daki istifasının ardından herhangi bir yerde çalışmayan spiker Buket Aydın’ın aramızda ilişki yok arkadaşız dediği iş adamı Emir Sarıgül ile birlikte samimi pozlar verirken çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.



Özür Dilemişti

Daha önce iş adamı Emir Sarıgül ile bir aracın arkasında çekilen fotoğrafının gündeme gelmesinin ardından açıklama yapan spiker Buket Aydın, telefonunda ve Instagram hesabında siyasetçiler, iş insanları ve sanatçılarla çekilmiş yüzlerce fotoğraflarından sadece birini alarak kötü niyetli bir şekilde servis edenleri Allah’a havale ettiğini söylemiş ve arkadaşım dediği Emir Sarıgül’den de ona istemeden verdiği rahatsızlıktan dolayı özür dilemişti. Buket Aydın’ın aşk iddialarının ardından yaptığı bu açıklama gündeme bomba gibi düşmüştü.
 

buket aydın emir sarıgül