Bugün Müge Anlı'da Aranan Kayıp Sibel'in Cesedi Bulundu

TAKİP ET

Kırklareli'nde 10 gün önce ortadan kaybolan Sibel gökbulutun Karacalı köyü hızlı tren yolu inşaatı yanındaki su kanalında cesedinin bulunduğu öğrenildi.

Kentte yaşayan kızları Sibel Gökbulut’tan haber alamayan aile durumu polise bildirdi. Genç kadını bulmak için polis ekipleri çalışma başlatırken,  anne Gülseren Gökbulut kızını bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Kızının hayatından endişe ettiğini söyleyen anne,"Kızım kaybolmadan 3 gün önce 'bana bir şey olursa Müge Anlı'ya çıkın' dedi. 3 gün sonra da kayboldu. Kızımı bulmama yardım edin" dedi.
Köylüler programdan kısa süre sonra Karacalı köyü mevkiinde hızlı tren yolu Inşaatının yanındaki su kanalına gelerek cesedi gördü ve Polise haber verdi. Olay yerinde polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan İnceleme sonucunda cesedin Sibel Gökbulut a ait olduğu belirlendi. Yapılan ilk incelemede Sibel gökbulutun dövülerek öldürüldü ihtimali üzerinde duruluyor. Polis ekipleri bölgede yaptıkları incelemenin ardından 5 Kişiyi gözaltına aldı.

son dakika müge anlı kırıkkale cinayet