Buda Kadın Şiddeti! Eski Karısı Ormana Kaçırdı, İsyan Etti: "Devletimizden Yardım Bekliyorum, Beni Kurtarın"

TAKİP ET

İnsan Hakları Kurulu'na başvuran Emrah Ç., eski karısından aldatılma nedeniyle boşandığını, ancak boşandıktan sonra eski karısının kendini ormana kaçırarak darp ettiğini söyleyerek yardım istedi.

İnsan Hakları Kurulu’na başvuran Emrah Ç., eski karısından aldatılma nedeniyle boşandığını, ancak boşandıktan sonra eski karısının kendini ormana kaçırarak darp ettiğini söyleyerek yardım istedi. 

Emrah Ç, 15 yıllık süren evliliğini 3 yıl önce bitirdi. Çift arasında nafakadan başlayan kavga, tehdit ve kaçırma iddiaları ile devam etti. 33 yaşındaki Emrah Ç, 15 yıl boyunca evli kaldığı Ceyda G.'den şikayetçi oldu. Çiftin boşanmasının ardından çocukların velayetinin anneye verildiği, genç kadının da bir süre sonra nafaka davası açtığı öğrenildi. Fakat Emrah Ç, işsiz olduğu için nafakayı ödeyemedi. Bunun üzerine Ceyda G., adam tutarak eski eşini kaçırttı. Emrah Ç, tanımadığı 5 kişi tarafından ormana götürülüp darp edildi ve silah zoru ile senet imzalatıldı. Daha sonra da kaçıran kişiler Emrah Ç.’yi şehir merkezine yakın bir yere götürüp bıraktı. 

KORUMA KARARI ÇIKARILDI
Emrah Ç. bu tehditlerden korktuğu için mahkemede nafakayı kabul ettiğini, ancak aynı kişiler tarafından yeniden tehdit edilmeye başladığı için ikinci eşi Gamze Ç. ile birlikte Antalya'ya kaçtığını söyledi. CİMER'e başvuran Emrah Ç, daha sonra da polis giderek şikayetçi oldu. Mahkeme genç adama koruma karar çıkardı, eski eş Ceyda G.’ye de Emrah Ç. ile iletişim yasağı çıkarıldı. Fakat tehdit mesajlarının sonu gelmeyince Emrah Ç. bu defa da İnsan Hakları Kurulu'na başvurarak "Devletimizden yardım bekliyorum. Beni kurtarın" dedi. 

“BENİ ALDATTI, O YÜZDEN BOŞANDIK”
Eski eşinin şiddetine maruz kalan Emrah Ç, "Aldattığı için anlaşmalı boşanmıştık. Ancak bir süre sonra rahatsız etmeye ve para istemeye başladı. Öldürmekle tehdit etti. Çocuklarımı göstermedi. İşimden kovulmama neden oldu. Şimdiki eşim korkudan bebeğini düşürdü. Bana 'Amacım para değil seni süründürmek' diyor. Kurtulmak için şehir değiştirdik ama yine buldu. Böyle giderse ülkeyi terk edeceğim." diyerek yaşadıklarını anlattı. 

 

mersin emrah ç kadın şiddeti eski eş nafaka orman tehdit son dakika son dakika haberi