Bu Nasıl Vicdansızlık! Boyu Uzun Diye Babası Evden Kovdu, Başına Gelmeyen Kalmadı!

TAKİP ET

Erzurum'da yaşayan ve başından geçen Akromegali hastalığı nedeniyle ve 2 metre olan genç kadın Serap Demir Bu nedenle üvey babası tarafından evden kovuldu. Evden kovulduktan sonra bir hastanede barınmaya başlayan kadın yetkililerden yardım bekliyor.

Aslen Adıyamanlı olan ama Erzurum'da doğup büyüyen 24 yaşındaki Serap Demir’in yaşı ilerledikçe boyu sürekli uzadı. Şu anda 24 yaşında olan genç kadının boyu 2 metreye ulaştı. Üvey babası genç kadını boyunun çok uzun olması ve hastalığının ilerlemesi nedeniyle evden kovdu. Genç kadın Öz babasının da cezaevinde olması nedeniyle sokakta kaldı ve Bazı geceler hastanede yaşamaya başladı.

AİLESİ SAHİP ÇIKMADI

Ailesinin kendisine sahip çıkmadığını ifade eden genç kadın, “Dışarıya çıktığım zaman insanlar boyuma gülüyor. Kalabalık yerlere çıkamıyorum, oturamıyorum dışarıda insanlar bana güldükçe psikolojim bozuluyor. Boyum tam olarak 2 metre doğuştan bu şekildeyim yaşım ilerledikçe sürekli boyum uzamaya başladı. Babam cezaevine girince annem başkasıyla evlendi, üvey babam da beni evden kovdu. Bu boyla bana kimse iş vermiyor. Geceleri hastane köşelerinde kalıyorum, hastayım kimse maalesef bana yardım etmiyor”  ifadelerini kullandı.

BAŞINI SOKACAK BİR YER İSTİYOR

Demir, yetkililerden sadece başını sokacak bir ev istediğini belirterek, “Sadece bir evim olsun içinde rahatça yaşayabileyim, kiramı karşılasınlar yeter. Hastane köşelerinde yaşamaktan sıkıldım. Ailem bana sahip çıkmıyor, gidecek bir yerim yok. Tek istediğim yaşayabileceğim bir evim olsun” dedi.

 

erzurum serap demir boyu uzun diye evden kovuldu Akromegali Akromegali hastası