Bu mağazada her şey ücretsiz! 'İstediklerini alıp ücret ödemeden gidiyorlar'

TAKİP ET

Bursa'da 40 senedir hayırseverlerin desteği ile ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olmak üzere her şeyin ücretsiz verildiği bir mağaza bulunuyor. Cami dernek başkanının sevgi marketi olarak isimlendirdiği dükkanda gıdadan giyime, ev eşyasına, oyuncağa ve hatta mobilyaya kadar birçok ürün bulunuyor.

İhtiyaç sahibi aileler dernek başkanına başvuru yaparak mağazaya geliyor ve ücret ödemeden istediklerine sahip olabiliyorlar. 40 senedir bu hayır işini gerçekleştiren Asım Çakır, "Her ihtiyaca göre ürün var" dedi.

Bursa'da ihtiyaç sahibi aileler için ücretsiz ürün temin eden mağaza, 40 senedir herkese örnek olacak bir iyiliğe imza atıyor. Osmangazi ilçesi Hamza Güvenli Cami’nin Dernek Başkanı 70 yaşındaki Asım Çakır, 40 senedir hayır işleri ile uğraşıyor. Caminin deposunu hayırseverlerce mağazaya çevirdi.

HER GÜN ONLARCA AİLE İHTİYACINI KARŞILIYOR

İhtiyaç sahibi ailelere bu desteğini 40 senedir sürdüren dernek başkanı Çakır; yaptığı iyilik ile herkesin takdirini topladı. Depoda çocuklar için de çikolata, bisküvi, oyuncak, kırtasiye malzemesi ve ihtiyaç duyduğu birçok ürün bulunuyor.

"GELİP İSTEDİĞİNİ ALIP ÜCRET ÖDEMEDEN GİDİYORLAR"

Bu işi severek yaptığını vurgulayan Hamza Güvenli Camii Dernek Başkanı Asım Çakır, yaptığı konuşmasında, "Bu mağaza 40 yıldır var. Burada bir çok ailenin ihtiyaç duyduğu hemen her şey mevcut. İhtiyaç sahibi aileler buraya gelip istediğini alıp ücret ödemeden gidiyor. Ben bu ürünleri hayırseverlerden temin ediyorum. Burada ihtiyacı olan ailelerin hizmetine sunuyorum. Burada gıda, giyim, çocuk ve bebek eşyaları, kırtasiye ürünleri, çikolata ve bisküvi, bebek maması, mobilya ve daha bir çok ürün mevcut. Her ihtiyaca göre ürün var. Kim neye ihtiyaç duyuyorsa buraya gelip ücretsiz alışveriş yapıyor. Ben bu işleri tek başıma yapıyorum. Ayrıca sokak ve parklardaki kuşları da besliyorum. Bu işleri yapmak beni mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

bursa düğün dernek dernek mağaza