Bu Kez Reyhanlı! Afrin'den Roket Atıldı: Ölü ve Yaralı Var Mı?

TAKİP ET

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı operasyonu sonrasında dün teröristler tarafından Afrin'den Kilis'e art arda roketli saldırı gerçekleştirilmişti. Alınan son bilgilerde ise bu kez teröristler Hatay Reyhanlı ilçesini hedef aldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı operasyonu sonrasında dün teröristler tarafından Afrin’den Kilis’e art arda roketli saldırı gerçekleştirilmişti. Alınan son bilgilerde ise bu kez teröristler Hatay Reyhanlı ilçesini hedef aldı. 

Teröristler Afrin’den Hatay Reyhanlı ilçesine roketli saldırı düzenledi. Afrin’den teröristler tarafından atılan roket Hatay Reyhanlı ilçesine düşerken bu anlar vatandaşların cep telefonu kameralarından saniye saniye görüntülendi. 

ROKETLE SALDIRDILAR

Türk Silahlı Kuvvetleri ve ÖSO birlikleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı operasyonu dün fiilen başlatıldı. Operasyona bugün karadan devam edilirken teröristler Afrin’den Kilis’e roketli saldırı düzenlemeye başladı. Dün gece yarısından sonra atılan 4 roket Kilis’teki 2 ev ve 2 iş yerine büyük hasar verirken bir evde çıkan yangın sonrasında 1 kadın hafif şekilde yaralanmıştı. Bugün operasyonun ikinci gününde ise teröristler Afrin bölgesinden Hatay Reyhanlı ilçesine roketle saldırdı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Afrin’den teröristler tarafından Reyhanlı ilçesine atılan roket sonrasında bölgede ölü ve yaralı olup olmadığı merak edilirken roketli saldırı anı vatandaşların cep telefonu kameralarına saniye sniye yansıdı. Bölgede büyük panik yaşanırken çok sayıda ambulansın da bölgeye intikal ettiği öğrenildi. Güvenlik güçleri roketin atıldığı Reyhanlı ilçesinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

1 ÖLÜ, 30 YARALI

Alınan son dakika bilgisinde saldırı gerçekleştirilen Hatay Reyhanlı ilçesinde 1 kişinin öldüğü 30 kişininde yaralandığı belirtildi.

 

Afrin Hatay Reyhanlı Roket Saldırı Zeytin dalı Kilis